Owen regner med å fortsette i Madrid

Michael Owen uttaler nå at han regner med å fortsette i Real Madrid også denne sesongen, selv om han holder muligheten åpen for andre klubber helt frem til transfervinduet lukkes.

Etter lunken interesse fra Liverpool, Arsenal, Chelsea og Manchester United forbereder Michael Owen seg nå på å starte sesongen for Real Madrid. Ingen av de engelske toppklubbene ser ut til å være interessert i å hente den engelske landslagsspissen tilbake til balløya, og Newcastle ser ikke ut til å være et interessant alternativ for spilleren selv.

- Slik situasjonen er nå, regner jeg med å starte sesongen som Real-spiller, uttaler Owen i sin egen spalte i The Times.

- Men om noe annet skulle skje, er jeg klar for nye utfordringer, legger han til.

- Real Madrid har gjort det helt klart at innkjøpene av Robinho og Baptista ikke rokker ved min posisjon i klubben. De ønsker at jeg skal bli. Men Real-ledelsen vet hvor viktig VM til sommeren er for meg, og de sa at dersom en overgang til en annen klubb er i alle parters interesse, så kunne jeg forlate klubben. Jeg har derfor deres tillatelse til å finne meg ny klubb, men jeg er altså ikke under press fra dem med tanke på å finne meg ny arbeidsgiver. Vi har gjort en liten gruppe klubber oppmerksomme på denne situasjonen, og muligheten står åpen frem til 31.august.

Denne datoen sammenfaller selvfølgelig med at transfervinduet lukkes. Owen innrømmer at han var noe overrasket over at Real hentet to brasilianere i sommer. Han hadde bare ventet en, men han uttaler likevel at han ikke angrer på at han forlot Liverpool til fordel for Madrid for et år siden.

- Når det gjelder de to nye innkjøpene til Real, så har overgangen til Robinho vært omtalt i mange måneder. Men at også Baptista skulle komme var uventet. Transfervindet lukkes om tre uker, og da vet jeg i alle fall med sikkerhet hvor jeg kommer til å spille fotball den kommende sesongen, slår Owen fast.

- Jeg ser tilbake på mange gode minner i løpet av det siste året, og om jeg skulle tatt avgjørelsen på nytt, ville jeg nok en gang valgt å reise til Madrid. Jeg angrer ikke. Det har vært en opplevelse, og jeg har blitt en erfaring rikere. Jeg har utviklet meg både som spiller og som person, avslutter han.