Owens fornøyd trass tap

John Owens var fornøyd med sine gutter, selv om Liverpool U18 tapte helgens topp-oppgjør i Blackburn. Pompey-manageren hviler spiss? Hamann begynner å bli utålmodig?

Liverpools U18-manager John Owens var fornøyd med sitt mannskap, trass i at man tapte helgens toppkamp mot Blackburn med 1-0 på utebane. Han følte at laget hadde gjort en god kamp, og man hadde også sjanser til å få med seg det ene poenget. Blant annet headet Calum Woods i tverrliggeren, mens Jimmy Ryan hadde ett skudd som gikk like utenfor.

- Kampen var god reklame for akademifotballen, da den var meget velspilt. Publikum fikk se kvalitetsfotball. Selv om vi er skuffet over å ha tapt kampen, var det en meget god forestilling av vårt mannskap, og jeg er fornøyd med guttene, uttaler Owens.

Liverpool lag: David Roberts, Jordan Holmes, Stephen Behan, Stephen Darby, Calum Woods, Jimmy Ryan, Adam Hammill, Francis Smith, James Frayne, Conal Platt (Michael Nardiello 65), Charlie Barnett (Paul Barratt 65). Ubrukte reserver: Chris Oldfield (U16-keeper), Michael Burns, Craig Lindfield.

Portsmouth vil savne Dario Silva
Portsmouth vil savne spissen Dario Silva når de gjester Anfield om halvannen uke. Veteranen fra Uruguay har reist hjem for å delta i sitt lands play-off kamper mot Australia, og Pompey-manager Alan Perrin slår fast at han ikke kan bruke en spiller som har reist helt fra Australia onsdagen i forkant av en viktig lørdagskamp. Så spørs det da om Rafael Benitez vil bruke samme politikk overfor Harry Kewell, som skal spille i de samme kampene?

Portsmouth har imidlertid flere som kan erstatte Silva på spissplassen. Kvartetten Svetoslav Todorov, Collins Mbesuma, Azar Karadas og Ivica Mornar har nemlig alle returnert fra skader. Det har også Lomana Lualua, men sistnevnte har bare trent i 10 dager etter et ufrivillig opphold på grunn av malaria.

Didi vurderer nye jaktmarker?
På ryktebørsen hevdes det i dag at Dietmar Hamann skal begynne å bli lei av å slite benken i Liverpool, og skal vurdere sin fremtid på Anfield. Det blir hevdet at tyskeren kan finne på å forlate Liverpool allerede i januar, etter å ha signert en ny ettårs-avtale så sent som i sommer.

Hamann har kun vært på banen i tre av ligakampene denne sesongen, og står åpenbart bak Steven Gerrard, Xabi Alonso og Momo Sissoko i køen når de sentrale midtbaneposisjonene skal fylles. Bolton Wanderers prøvde å lokke veteranen bort fra Anfield i sommer, og kan finne på å gjøre et nytt forsøk når transfervinduet åpner igjen.