Parry håper på Owen

Rick Parry holder transferkortene tett til brystet, men innrømmer at man krysser fingrene for at Michael Owen skal komme. Steven Gerrard trolig ute til kveldens kamp mot CSKA.

Hvor ender St. Michael?
Daglig leder Rick Parry forklarte at man måtte vente å se på om det blir en løsning angående Michael Owen, men innrømmet at han gjerne ser stjernespissen tilbake på Anfield da pressen fikk tak i ham etter gårsdagens CL trekning i Monaco.

- Vi krysser fortsatt fingrene når det gjelder Michael.  Vi får se hva som skjer til neste uke.  Vi blir alltid oppmuntret når spillere sier at de ønsker å gå til Liverpool.

Liverpoolsjefen gjorde det også klart at rykter om at det er ledelsen i større grad enn manager Rafael Benitez som vil ha Owen tilbake var rent oppspill:  - Jeg vil understreke at det ikke finnes noen splid mellom oss og Rafa når det gjelder Michael eller noen andre spillere.

Newcastle sa i går at man ville gi Michael Owen frist ut dagen til å akseptere en overgang, men alt tyder på at spissen ikke ønsker å knytte seg permanent til St James’ Park.  Real Madrid har godtatt et tilbud fra Newcastle på om lag £16M, men Liverpool er ikke interessert i å betale på langt nær så mye.  Det at hovedpersonen selv ønsker seg tilbake til Anfield gjør imidlertid at de helrøde fortsatt føler at de har gode kort på hånden.


Kapteinen neppe klar
De fleste signalene tyder på at Steven Gerrard ikke spiller kveldens supercup mot CSKA Moskva.  Midtbanespilleren er fortsatt plaget av en skade bak i leggen.  Dersom Steven står over vil det helt sikkert skape diskusjoner foran Englands VM-kamper mot Wales og Nord-Irland, siden Rafa Benitez har gjort det klart at han vurderer det som risikabelt dersom Gerrard må ikke er spilleklar for Liverpool men blir benyttet med landslaget.