Parry har ikke gitt opp Figo

Såpeoperaen omkring Luis Figo ruller videre. Gazetta dello Sport skriver i dag at portugiseren er nærmest klar for Inter, mens Rick Parry antyder at Liverpool fortsatt ikke er ute av ”dansen rundt gullkalven”. Partridge får kontrakt? Medjani til Frankrike? Navarro til Grimsby?

Liverpools daglige leder Rick Parry har ikke gitt opp håpet om å få hentet Luis Figo til Anfield. Såpeoperaen omkring portugiseren går videre, og i dag rapporterer italienske medier igjen at verdensstjernen skal være i ferd med å bli enig med Inter Milan om en kontrakt. Parry hevder imidlertid til BBC at de røde fortsatt er med i jakten på 32-åringen.

- Det har vært litt stille omkring Figo i det siste, men han forblir en mulighet for oss, selv om vi også har andre muligheter. For tiden er han jo i Asia med Real Madrid. Jeg tipper vi vil få vite hva som skjer i løpet av de neste dagene, men det er ingenting nytt nå, sier Parry trass i at Gazetta dello Sport i dag hevder at høyrevingen er klar til å skrive under en toårskontrakt med Inter verdt £2.5M. Den italienske avisen skriver at Real Madrids kommersielle direktør, Carlos Martinez Albornoz, besøkte Inters treningskompleks sammen med Figos agent, Luis Vicente, i går, og at samtaler om en kontrakt skal ha funnet sted.

- Vi er henrykt over spillerne vi har klart å hente til klubben så langt. Vi har hanket inn våre transfermål en etter en. Du får aldri samtlige spillere du ønsker deg, men dersom noen glipper for oss, flytter vi fokuset over på nestemann på ønskelista, slår Parry fast.

Partridge nær Wednesday-kontrakt
Ritchie Partridge, som ble frigitt av Liverpool i vår, nærmer seg en kontrakt med Sheffield Wednesday. Onsdagslagets manager, Paul Sturrock, bekrefter i dag at han er i samtaler med den tidligere Liverpool-vingen om en kontrakt, etter at Partridge har imponert under prøvespill for ”uglene”.

Den tidligere irske U-21 spilleren har som kjent slitt med mange skader de siste årene, og tilbrakte fjorårssesongen på Liverpools reservelag.

- Jeg diskuterer ikke transferspekulasjoner, men jeg kan bekrefte at gutten har prøvespilt for oss i 5 dager mens vi har vært i Skottland. Vi fikk sett han i aksjon, og nå diskuterer vi med spilleren og hans agent, sier Sturrock.

- Han har jobbet veldig, veldig hardt under prøvespillet, men det er mye vi må ta hensyn til. De siste to dagene har han vært tilbake i Liverpool og trent sammen med deres reserver. Han har også hatt en stygg skade tidligere i karrieren, som vi må ta hensyn til.

Medjani vil ha samtaler med Rafa
Sky Sports sitt nettsted skriver at Carl Medjani er villig til å returnere til Frankrike dersom han ikke figurerer i Rafael Benitez sine fremtidsplaner. 20-åringen tilbrakte fjorårssesongen på lån i Lorient, og ønsker nå et nytt låneopphold i hjemlandet om han ikke slipper til på Anfield.

Medjani spilte hele treningskampen mot Olympiakos, og slapp også innpå mot Bayer Leverkusen, men har ennå til gode å spille en offisiell kamp for Liverpool. Han kan imidlertid slippe innpå for sin debut mot FBK Kaunas i Litauen i kveld.

Franskmannen skal nå ønske samtaler med manager Rafael Benitez for å klargjøre sin umiddelbare fremtid. Dersom han er tiltenkt bare en perifer rolle hos de røde, er det ventet at han vil be om å bli lånt ut igjen. Lorient skal være interessert i å ha ta ham tilbake for enda en sesong, mens Metz også har vært linket til den store midtstopperen.

- Jeg har vært i Sveits sammen med resten av Liverpools tropp. Det har gått ganske bra, og jeg er fornøyd med spilletiden jeg har fått i treningskampene. Jeg vil få vite hvor fremtiden min ligger en av de nærmeste dagene, ettersom Benitez har fortalt meg at vi snart skal ha samtaler. Da vil jeg få vite om han ønsker å satse på meg den kommende sesongen, forteller Medjani selv.

- Dersom jeg ikke figurerer i hans planer, vil jeg forhøre meg med agenten min om det ikke er mulig med en låneavtale igjen. Lorient ønsket i alle fall å beholde meg, så hvorfor ikke gå tilbake dit? Jeg må selvfølgelig vurdere om jeg heller skal spille i Ligue 1. Jeg har ikke hørt noe, men ryktene sier at Metz vil ha meg. Slike ting tar agenten min seg av, og han vil fortelle meg  hvordan det ligger an etter at jeg har snakket med Benitez.

Ex-rød til Grimsby?
Den tidligere Liverpool-reserven Alan Navarro prøvespiller for tiden med Grimsby Town, og vil spille treningskamp for dem mot Doncaster i morgen kveld. Navarro klarte aldri å spille seg inn på laget i Liverpool, og hadde låneopphold hos Crewe og Tranmere, før han gjorde overgangen til Prenton Park permanent for £225 000 i januar 2002.