Parry: - Liverpool mer enn Gerrard

Daglig leder Rick Parry understreker at LFC alltid vil være større enn en spiller. Steven Gerrard kan være tilbake i trening i dag. Målløst for tannløst reservelag. Liverpool kan bli bøtelagt av UEFA.

- Kan måle seg med alt i Europa

Liverpool sendte Juventus ut av Champions League med 0-0 i Torino, og uten Steven Gerrard.  Kapteinen som etter eget utsagt vil vurdere sin videre framtid på Anfield etter denne sesongen.  Daglig leder Rick Parry og Liverpool FC har hele tiden sagt at Gerrard ikke er til salgs for noen pris, men at man ikke ønsker å beholde spillere som ikke vil være i klubben.  En Parry som er høyt opp etter semifinaleplassen i Mesterligaen understreker nå at ingen spillere vil uansett bli større enn klubben.

 

- Denne seieren handler ikke om Steven Gerrard, den handler om Liverpool Football Club.  Steven var ikke med forrige kvelden, og vi visste at vi fortsatt kan greie oss.  Ja, selvfølgelig, Steven har gjort det klart at han ønsker å vinne trofeer, men vi har vært like klare på at det ønsker vi også.

 

- Vi håper at han vil være med oss å vinne trofeer i fremtiden, men Liverpool er mye større enn en spiller.

 

- Dette avansementet er på linje med omtrent alt som vi har oppnådd tidligere i Europa.  Det er første gang hvor vi har vært i semifinalene på 20 år og alle er henrykt over det.

 

 

Gerrard tilbake i trening?

Steven Gerrard håper å gjennomføre en lett treningsøkt i dag, og bli friskmeldt til morgendagens kamp mot Tottenham.  Etter det vi erfarer er det mest trolig at kapteinen starter på benken mot Spurs.  Mer opplysninger om skadesituasjonen er ventet å komme på den tradisjonelle pressekonferansen til Rafael Benitez i ettermiddag.

 

 

Uavgjort for reservene

Liverpools reservelag spilte i går kveld 0-0 borte mot Sunderland.  Gjestene var nærmest seieren da Jon Otsemobor skjøt i stolpen etter et glimrende raid.  Manglende angrepskraft, og en god keeper i Trevor Carson hos Sunderland, hindret seier i en kamp reservene hadde fortjent å vinne.

Jon Otsemobor var god på høyrebacken før pause, og Zak Whitbread var solid i midtforsvaret.  Ungguttene Paul Barrett og Danny Guthrie gjorde det også bra på midtbanen, mens mer rutinerte spillere som David Mannix, Darren Potter, og Richie Partridge skuffet noe.

Reservene har nå to kamper igjen å spille, hvorav den første er mot Blackburn førstkommende mandag.

Liverpools lag:  Harrison; Otsemobor, Raven, O’Donnell, Whitbread; Barratt, Mannix, Guthrie, Partridge; Potter, Platt(Noon 70).  Reserver: Lancaster, Hammill, Francis Smith, Frayne.

 

 

LFC kan få straff

Liverpool kan bli bøtelagt av UEFA etter at noen av klubbens supportere kastet gjenstander tilbake på Juventus’ tilhengere.  Juve er ventet å få den sterkeste reaksjonen på det bråket som var på Stadio Delle Alpi, men en talsmann fra UEFA bekrefter at det kan bli straff også for Liverpool, avhengig av hva som er rapportert:  ”Vi venter fortsatt på den offisielle rapporten fra sikkerhetsoffiseren som var på kampen.  Inntil videre har vi ikke foretatt noen disiplinære prosedyrer men vanligvis vil en klubb bli bøtelagt dersom deres supportere kaster gjenstander inne på en stadion.  Hvis det er første gang kan det være at man slipper med en advarsel, men det avhenger vanligvis av hvor mye som ble kastet.”  Liverpool bli i 2001 bøtelagt med £2000 etter en kamp mot Roma.