Parry: - Vi kan bygge stadion

Rick Parry sier at økte kostnader ikke har dempet målet om en ny stadion. – De neste dagene er hva denne klubben dreier seg om, sier daglig leder. Ny fotballregel vi gavne John Arne Riise.

Parry om investeringer

Chief Executive i Liverpool FC, Rick Parry, understreker igjen hvor viktig det nå er for klubben å få investeringer.  Det gjelder både i byggingen av en ny stadion, og vedrørende forsterkninger av spillerstallen.

 

- Utgiftene til et nytt stadion er høyere enn hva vi først antok.  Priser har steget og omfanget av prosjektet har forandret seg, men vi mener fortsatt at vi er i stand til å finansere det.  Det er ikke mulig for oss å gi en dato for når bygging vil starte, da all finanseringen må være på plass først.  Folk utenfor byen kan si hva de vil, men vi har stor tro på at dette vil skje.

 

- Investeringer er en viktig del i å bringe denne klubben framover.  Det gjelder ikke bare stadion, men også det å bli bedre ute på banen.  Det er utvilsomt noe vi ser veldig nøye på.  Vi er på utkikk etter den rette investeringen, det jobbes hardt med det, og når den prosessen er ferdig vil vi fortelle om det.

 

Rick Parry avviste at det hadde vært vurdert at David Moores skulle trekke seg som formann.  Daglig leder kunne også bekrefte at den lokale forretningsmannen Steve Morgan fortsatt var aktuell som en mulig investor.

 

 

- Viktige dager

Liverpool reiste i dag tidlig til Leverkusen, hvor de i morgen spiller om retten til å være i kvartfinalen i Champions League.  Samtidig kjemper man hardt for å komme opp blant de fire beste i ligaen, for der igjen å være kvalifisert til neste års Mesterliga.  Noe man for øvrig automatisk vil være hvis årets Champions League skulle stå igjen med helrød vinner.

 

- De neste dagene er veldig viktige.  Dette er hva denne klubben dreier seg om, nemlig suksess ute på banen.  Det er fantastisk at vi er i en situasjon som denne, det siste klubben ønsker er å ikke kjempe om noe.  Det å kunne spille om en kvartfinale i Champions League er nettopp hva vi ønsker.

 

Et annet tema som opptar pressen, og også Liverpools supportere, er Steven Gerrard.  Kapteinen har fått kritikk etter sin innsats i Carling Cup finalen, men Parry mener at dette vil bare gjøre scouseren sterkere.  – Vi har prøvd å støtte Steven etter de problemene han har hatt i det siste.  Han er en glimrende spiller, og han vil komme gjennom dette.  Han hadde ikke en av sine beste dager i Cardiff, og var veldig uheldig.  Han vet imidlertid at alle står bak ham.  Han har vært her siden han var 11, og han vet om den støtten og det vennskapet han har her.  Han vil komme igjennom dette, og det vil trolig gjøre ham enda litt sterkere.

 

 

Lettere med innkast

Norges fotballforbund er en av initiativtakerne til at en ny fotballregel trer i kraft.  Regelen går ut på at motstanderen nå må stå minst to meter unna ved innkast.  NFF skal ha reagert etter at Skottland og Darren Fletcher ved hvert innkast som Norge fikk stod klistret opp til kaster John Arne Riise.  Ingen regel kunne imidlertid stoppe den oppførselen.  Dommeransvarlig Reidar Bjørnestad bekrefter at den nye regelen vil tre i kraft over hele verden fra 1.juli.  Hvis ikke regelen blir fulgt kan det gis advarsel, gult kort og frispark.