Pepe håper naboen får bank

José Reina, populært kalt Pepe Reina, støtter tidligere lagkamerater mot Everton på en stor fotballkveld i Europa. Antonio Barragan får skryt.

Rivaler i aksjon
E-cup fotballen denne sesongen starter for alvor i kveld med de første kampene i 3.kvalifiseringsrunde i Champions League.  Belønningen for vinneren etter to kamper er en lukrativ plass i gruppespillet i Mesterligaen.  Manchester United og Rangers er i aksjon, i tillegg til spennende kamper som Vålerenga-Brugge og Real Betis-Monaco.  På Merseyside vil imidlertid blikket bli rettet mot Goodison Park og kampen mellom Everton og Villarreal.  Liverpools blå nabo vil få en tøff oppgave mot bronsevinneren i siste sesongs spanske liga.  På det laget som overrasket alle positivt i La Liga var José Reina keeperen.  Den bakerste skansen har nå som kjent flyttet til andre siden av Stanley Park, og han krysser fingrene for at gamle lagkamerater slår ut nye rivaler.

- Mikel Arteta er en venn, men jeg ville aldri hjelpe Everton.  Villarreal er det vanskeligste laget som Everton kunne ha møtt.  De er meget solide defensivt og også farlige offensivt.

- Personlig håper jeg at Villarreal går videre.  Det var mitt hjem i tre år og mitt hjerte vil alltid være der.  Skulle de i tillegg slå ut våre lokale rivaler, vil det bare gjøre meg dobbelt glad.


Ung høyreback i troppen
Antonio Barragan er overraskende blitt tatt ut i troppen som har reist til Bulgaria, hvor man i morgen kveld møter CSKA Sofia.  Høyrebacken er ment å spille primært på reservelaget den kommende sesongen, men Rafael Benitez forklarer hvorfor 17-åringen allerede nå er blitt innlemmet i førstelagstroppen.

- Jeg snakket med Pako Ayesteran og han fortalte hvor bra han har gjort det på trening, og også hvilken god spiller Antonio kommer til å bli i fremtiden.  Vi mangler noen spillere akkurat nå og derfor har vi tatt ham med.