Planlegger 30 fotballskoler i USA

Liverpool FC tar sikte på å etablere fotballskoler over hele USA, for å fange opp de største talentene. CL-drakta utsolgt etter ny Reebok-tabbe. Westerveld linkes til Burnley.

Liverpool FC planlegger å opprette en rekke fotballskoler i USA, skriver Liverpool Echo i dag. Fra kyst til kyst, satser de røde på å stå bak hele 30 slike institusjoner. Dette for å trekke de beste unge fotballspillerne i statene, og dermed få tilgang til de største talentene på den andre siden av Atlanteren.

Planene vil i følge Echo bli sluppet for offentligheten på en pressekonferanse på Melwood i morgen. Målsettingen er at man gjennom denne etableringen kan gjøre Liverpool FC til den største og mest populære fotballklubben på det enorme amerikanske markedet.

Rick Parry skal visstnok reise til Memphis for å promotere prosjektet den 1.desember.

CL-drakten skaper kaos
I dag var slipp-dato for den nye Champions League-drakten til Liverpool. Dette har ført til det rene kaos i butikkene til Liverpool FC, og ikke minst på klubbens internettbutikk. Reebok har nemlig ikke levert nok drakter til å ta unna for etterspørselen. Folk som i dag prøver å kjøpe drakten på nettet, blir nå møtt med en beskjed om at produktet for tiden ikke er tilgjengelig, og blir oppfordret til å prøve igjen på et senere tidspunkt.

Liverpool FC har lagt ut følgende melding på sine nettsider i dag: ”Tusenvis av Liverpool-fans har i dag besøkt vår online-butikk for å kjøpe den nye Champions League trøya. På grunn av den enorme etterspørselen, må vi bare beklage at det vil ta opp til to uker før kundene får trøyene de har bestilt.”

Westerveld linkes til Burnley
Tidligere Liverpool-keeper Sander Westerveld har ikke vært noen sukess i Portsmouth, etter at han ankom sydkysten fra Spania i sommer. Nå ser Jamie Ashdown ut til å være førstevalget mellom stengene på Fratton Park, og nederlenderen linkes til League Championship-klubben Burnley, og en låneavtale på Turf Moor.

Spillerens agent er imidlertid ikke så veldig begeistret for idéen:
- Sander er ikke fornøyd med at han ikke får spille for Portsmouth, men sesongen er langt fra over. Jeg tror ikke han vil dra. Jeg har ikke hørt noe om Burnley. Noen har ringt meg og fortalt meg om disse ryktene, men dette har jeg lite tro på, uttaler Tony Van Dalen i dag.