Presentasjon av Moro i morgen

Alt tyder på at Fernando Morientes blir helrød på fredag. Mauricio Pellegrino har scoret sitt første mål for Liverpool. Sheffield United viser interesse for Neil Mellor.

Familien Morientes er klar

Ifølge Liverpool Echo leiet Liverpool FC i går en privat jet som fløy familien Morientes til Merseyside.  Det vil si Fernando sammen med sin kone og to barn.  Spilleren gjennomfører i dag sin legetest og alt tyder på at angriperen vil blir presentert på en pressekonferanse i morgen ettermiddag.  Agenten til spilleren antyder ca kl 14.00.

 

Rafael Benitez sier at han ikke vil ha noen betenkeligheter med å benytte Morientes allerede i lørdagens kamp mot Manchester United.

 

Liverpool gikk aldri med på det opprinnelige kravet fra Real Madrid om at man skulle ha med en skriftlig avtale om at klubben ville få en opsjon på kjøp av Steven Gerrard, dersom spilleren skulle ønske å forlate Anfield.  Ifølge Echo er det imidlertid grunn til å tro at de røde har gitt Real en muntlig avtale om at den kongelige klubben i Madrid vil være blant dem som først blir informert dersom et salg noen gang skulle bli aktuelt.

 

Pellegrino scoret da LFC vant 3-0

Liverpool spilte i går en kamp mot Chester, bak lukkede dører på Melwood.  Ifølge Liverpool Echo vant de røde 3-0, etter to scoringer av Robbie Foy og en fulltreffer av Mauricio Pellegrino.  Milan Baros og Igor Biscan skal også ha spilt deler av en kamp som var arrangert for å gi spillere kamptrening, og da først og fremst Pellegrino.

 

Ny interesse for Boy Mellor

Manageren til Sheffield United, Neil Warnock, har ikke lagt skjul på at ”knivene” jakter på en spiss under transfervindet, og at Neil Mellor er en kandidat:  - Hvis Neil er tilgjengelig vil vi definitivt være interessert.  Sheffield U har også tidligere forhørt seg om Mellor, og det har vært antydet en overgangsum på £500.000.  Til tross for at Fernando Morientes nå er på vei til klubben er det likevel tvilsom om at Liverpool vil være villig til å selge, ikke minst siden en rekke offensive spillere fortsatt er på skadelisten.