Rafa antyder endringer og utskriftninger

Rafa Benitez antyder både utskriftninger av spillere og endring av system. Viktig møte omkring bygging av ny stadion i dag. Otsemobor fortsatt aktuell for Crewe.

Ujevne prestasjoner over tid, spesielt på bortebane, har ødelagt Liverpools forhåpninger om å sette preg på Premier League denne sesongen. Manageren er like frustert som supporterne og sier i dag at alle er skuffet over ligaformen. – Vårt problem har vært at straks vi vinner noen kamper, taper vi en eller to på rappen. Han sier videre: - Kanskje må vi gjøre forandringer. Vi kan bytte ut spillere eller vi kan endre på systemet. Det er noe vi må diskutere og finne riktig løsning på.

 

- Spillerne vet at vi forventer bedre enn dette og jeg er overbevist om at de vil få ut skuffelsen etter Birmingham i tirsdagens Champions League-kamp. Normalt ønsker vi å spille den avgjørende kampen på Anfield, sier han videre om oppgjøret mot Bayer Leverkusen. – Kanskje passer det best å spille mot dem hjemme først i og med at vi mangler så mange spillere. Dette er en viktig kamp for oss og vi har god tid til å forbedre oss i og med spillefri weekend.

 

Hamann håper på revansje

Det er et øyeblikk mange husker: Ankermann Dietmar Hamann blir tatt av banen i kvartfinalen mot Leverkusen i 2002, og Liverpool blir til slutt utslått – og mister muligheten av å spille mot Manchester United i semifinalen. Didi sier han enda ikke vet hvorfor han ble byttet ut, men at han ble overrasket og skuffet. – Det var Houlliers avgjørelse, og det nytter ikke å dvele mer over fortiden, sier tyskeren. Han sier videre at hjemmekampen den gang var en jevn affære hvor de røde vant 1-0 i et tett oppgjør. Bortekampen var langt mer åpen. Owen hadde blant annet et skudd i stanga og det var en langt mer åpen kamp enn på Anfield. Didi mener det er viktig å ikke undervurdere tyskerne. Selv om det var bedre å møte dem enn et italiensk lag, sier han at Leverkusen har hentet inn et par gode spillere denne sesongen som kan overraske.

 

Et skritt nærmere stadion?

Når dette skrives sitter ”Councillors” i kommunen i møte og kommer ventelig til å godkjenne et £140M-prosjekt vedrørende riving og bygging av nye hus i bydelen Anfield. De kommer trolig også til å godkjenne £11M til en oppgradering av Stanley Park. Det er ventet av begge disse sakene blir godkjent – noe som er en viktig del av Liverpools planer for området, utenom selve stadionbyggingen. Planene har tidligere gått igjennom i kommunestyret og ble også velsignet av Vise-statsminister John Prescott før jul.

 

Crewe ønsker fortsatt Otsemobor

Kontrakten til Jon Otsemobor går ut denne sesongen. Nylig returnerte han fra en utlånsavtale i Crewe, men har ikke vært i nærheten av førstelaget enda. Assisterende manager Neil Baker sier førstedivisjonsklubben fortsatt ønsker seg høyrebacken. – Vi har slitt litt offensivt på høyresiden etter at Jon gikk tilbake til Liverpool. Kanskje er det mulig å gjøre en permanent avtale med ham, men det vil være helt opp til spilleren selv, avslutter Baker.