Rafa antyder: Gerrard inn – Alonso ut

Rafael Benitez antyder at han vil hvile Xabi Alonso mot Crystal Palace. Jon Otsemobor på prøvespill hos Hearts. Robbie Foy i Chester ut sesongen. Ligastart 13.august.

Usikkert om Xabi

Liverpool har blitt igjen på sørkysten etter seieren mot Portsmouth, og vil benytte treningsanlegget til Southampton før de reiser opp til London i dag for å forberede seg på møtet mot Crystal Palace.  Rafael Benitez gir et hint om at Steven Gerrard vil være tilbake fra start, mens det kan være tid for å gi Xabi Alonso et pusterom.  Spanjolen har spilt tre kamper på en uke etter nylig å ha kommet tilbake fra sitt benbrudd.

 

- Xabi og Steven er veldig viktige spillere for oss, og det kan være at du vil spille bedre med begge på banen.  Men hvis en av dem er sliten, har du også mulighet for å hvile ham.  Vi vet ennå ikke om vi skal hvile Alonso mot Palace.  Vi må snakke med doktoren og fysioterapeuten på fredag for å vite om han er kampklar.

 

Benitez sier samtidig at han ikke er overrasket over hvor fort Xabi Alonso har kommet tilbake i form:  - Jeg er ikke overrasket over hvor bra han har gjort det siden han kom tilbake.  Han er en god proff, og da han var skadet var han nøye på de små detaljene som gjør at du kan komme tilbake 100%.

 

 

Semi i Skottland

Jon Otsemobor er for tiden i Edinburg for å prøvespille for Hearts.  Den lokale høyrebacken synes ikke å ha noen fremtid på Anfield, siden Benitez ikke har benyttet ham i en eneste kamp denne sesongen, og Liverpool vil ventelig ikke stille seg i veien for en overgang.

 

 

Robbie fortsetter i Chester

Robbie Foy har utvidet sin låneperiode med Chester City, noe som betyr at den skotske unggutten blir på Deva ut denne sesongen.

 

 

Start for 2005/06

Premier League har nå bekreftet at ligastarten for 2005/06 blir lørdag 13.august.