Rafa får penger å rutte med

Flere kilder antyder at Rafael Benitez får så mye som £15M å rutte med når transfervinduet åpnes i januar. Cisse i naken-kalender. Johnston hedres.

The Times skriver i dag at Liverpools styre er i ferd med å gi Rafael Benitez en rekke garantier, som de håper skal sikre at spanjolen ikke forlater Anfield i overskuelig fremtid. Blant annet skal Benitez være lovet penger å rutte med når transfervinduet åpner igjen i januar. Enkelte kilder hevder sågar å vite at det allerede har blitt avsatt £15M til dette formålet..

Benitez gjorde det senest i går klart at han akter å fullføre sin femårskontrakt med Liverpool, som han nå har gjort unna de første 16 månedene av.

- Akkurat nå er jeg veldig fornøyd her. Jeg er fokusert på kampene som kommer, og jeg ønsker å vinne ting med klubben min. Jeg vil ikke kaste bort tiden min på å snakke om andre muligheter. Jeg konsentrerer meg om laget mitt, og å vinne kamper. Jeg er fornøyd med tingenes tilstand i Liverpool, uttalte spanjolen som kjent i går.

Cisse uten en tråd
Djibril Cisse vil figurere naken i en kalender for 2006, som utgis av den franske rugbyklubben Stade Francais. Det er den franske avisen Le Parisien som skriver dette. Avisen publiserte også nakenbildet av Liverpool-spissen i går. Et bilde som viste Cisse med ryggen og siden mot fotografen, poserende med en fotball på sitt høyre lår. Franskmannen blir dermed den første Liverpool-spilleren noensinne til å figurere i en naken-kalender.

Johnston hedres
Tidligere Liverpool-spiller Craig Johnston er blitt funnet verdig til en plass i australsk fotballs ”Hall of Fame”. Han hedres nå med den såkalte ”Award of Distinction”, som er en utmerkelse til spillere som har gjort australsk fotball bemerket gjennom spill på klubbnivå. Craig Johnston representerte nemlig aldri Australia på landslagsnivå.

I begrunnelsen for utmerkelsen heter det at ”Johnston var en pioner for den moderne generasjonen av australske fotballspillere i utlandet, med sitt spill for Liverpool i 1980-årene, et lag som var et av de beste gjennom tidene. Han vant europacupen i 1984, fem ligatitler og utrolige 13 trofeer i løpet av sine sju år i klubben. Han er også den eneste fra Australia som har scoret i en FA-cupfinale, da Liverpool vant 3-1 over Everton i 1986.”

Australsk fotball sitt ”Hall of Fame” ble etablert i 1999, og hvert år får nye spillere og andre fotballpersonligheter sin velfortjente plass her, for sin innsats for australsk fotball.