Rafa fornøyd etter ny seier

Rafael Benitez mente at hans lag ville nå få fornyet selvtillit etter å ha scoret tre mål og spilt bra mot Anderlecht. Fernando Morientes med kneskade. Anderlecht-spiller utvist etter rasistisk bemerkning.

Glad Rafa
Siden Real Betis vant 1-0 mot Chelsea er gruppe G fortsatt åpen i Champions League, men med Liverpool på topp vil de røde være sikret avansement med et poeng mot Betis i neste kamp på Anfield.  3-0 mot Anderlecht betyr 5-0 på to hjemmekamper, og manager Rafael Benitez var fornøyd med både resultat og spill.

- Jeg er henrykt og vi spilte bra og scoret tre fine mål.  Det betyr tre nye poeng og nå har fått mye selvtillit.

- Vi har ikke gått videre ennå, og jeg vet at Betis vil bli en farlig motstander, men vi vil prøve å slå dem og vinne kampen.




Morientes skadet
Rafa bekreftet etter kampen at Fernando Morientes ble byttet ut fordi han var skadet:  - Det var viktig for Morientes å score, og det var bra for oss.  Dessverre måtte Fernando gå ut fordi han følte smerter i et kne slik at vi må vente å se hvordan han er på torsdag.




Rødt for rasisme
Dommer Kim Milton Nielsen skal etter kampen ha bekreftet at han viste et direkte rødt kort til Nenad Jestrovic hos Anderlecht, etter en rasistisk bemerking rettet mot Momo Sissoko.