Rafa fornøyd med avansement

Manageren var strålende fornøyd med at de er sikret en plass blant de 16 beste i Champions League. Rafa fremholder Peter Crouch som bestemann for de røde.

Det var en meget tilfreds Rafa Benitez som møtte pressen etter kampen. Han var fornøyd med at de var garantert å gå videre til cupspillet og han var også fornøyd med at de hadde avgjort det en kamp før siste kampdag i gruppe G.

- Som manager er jeg veldig godt fornøyd med at vi er videre og er blant de 16 siste i Champions League. Dermed kan vi konsentrere oss enda mer om Premier League. Sammen med Chelsea er Liverpool sikret avansement. Når det to lagene møtes på Stamford Bridge i desember spiller de kun om puljeseieren. De røde klarer seg med uavgjort for å sikre seg topplaseringen.

- Jeg er fornøyd med spillet mot et godt mannskap fra Real Betis. Vi skapte noen store sjanser, men klarte bare ikke å score. Desto lengre det gikk av kampen uten mål ble det farligere. De hadde et par brukbare dødballer helt på slutten.

På spørsmål om Peter Crouch og det faktum at spissen har gått 16 kamper uten mål (1048 minutter) svarte han følgende: - Jeg mener Crouch spilte en bra kamp. For meg var han vår bestemann. Jeg er fornøyd med ham og bekymrer meg ikke. Han kommer til å score før eller siden.

Crouch frustrert

Spissen hadde en ny dag på jobben hvor ballen ikke ville over streken. I sin beste kamp for de røde hittil var han igjen svært nær nettkjenning, og var tydelig frustrert over at målene uteblir.

- Det var frustrerende for meg fordi jeg kom til med et par store sjanser. Slik det er for tiden virker det bare umulig for meg å score. Det viktige var naturligvis at vi gikk videre og at laget spilte bra.

Jamie Carragher støtter opp under lagkamerater. – Peter er ikke bare en målscorer han har mye mer i seg enn det. Han var vår bestemann mot Portsmouth og best igjen i dag. Jeg vet han lengter etter en nettkjenning og vi håper alle at han snart lyktes. Det er likevel viktig at han spiller så bra som han gjør om dagen.