Rafa fornøyd med jobben

Rafael Benitez mente at 3-0 var et godt resultat mot TNS. Det går mot Kaunas fra Litauen som motstander i neste runde. Real Madrid håper å bli enig med Liverpool om overgang for Luis Figo.

- Vi var best i 1.omgang
Rafael Benitez sa seg fornøyd etter 3-0 og et hattrick fra Steven Gerrard mot TNS, selv om hans lag sløste med sjansene og sluknet utover i 2.omgang.  Manageren vil nå vurdere hvilke spillere han vil risikere i returen i Wales.

- Steven Gerrard gjorde det bra for oss og det var hans første hattrick for Liverpool.  Han gir oss flere muligheter og er en nøkkelspiller.  Jeg ønsker å bygge laget rundt Steven og dette viser hvor viktig han er for oss.

- Jeg synes vi gjorde en god jobb og 3-0 er et godt resultat.  Jeg synes vi spilte bedre i første omgang da vi hadde et bra pasningspill og fikk lagt innlegg inn i feltet.  Vi ble bedre i andre omgang da Cissé kom inn og han vil gi oss flere alternativer på høyresiden.

- Jeg synes TNS spilte meget bra og de kan være stolte av seg selv.  De jobbet meget hardt, var aggressive og forsvarte seg godt. 

- Jeg må tenke på hvilke spillere jeg vil benytte i returkampen neste uke.  Vi reiser nå til Sveits og jeg vil se spillerne på trening før noe avgjøres.

4-2 til Kaunas
Kaunas fra Litauen vant sin bortekamp mot HB Torshavn med 4-2 i kveld, og dermed er det mye som tyder på at de blir Liverpools motstandere i neste kvalifiseringsrunde i Champions League.  Kampene i 2.kvalfiseringsrunde spilles 26/27.07 og 02/03.08.

Nye Figo-toner fra Real
Etter at Luis Figo først var blitt lovet fri overgang fra Real Madrid, dersom han greide å skaffe seg en ny klubb, bestemte den kongelige klubb seg likevel for å forlange penger fra Liverpool etter at de helrøde ble enige med portugiseren om en avtale.  På Anfield er man imidlertid ikke villig til å betale de £2M som Real ville ha, mens spilleren med et år igjen av sin kontrakt hele tiden har ytret ønske om å spille i Premier League til neste sesong.

Nå virker det som om Real Madrid likevel kan være villige til å fire på sine siste krav, og visepresidenten Emilio Butragueno synes i kveld å åpne for en avtale som kan bringe 32-åringen til Merseyside:  - Vi håper at vi kan komme til en avgjørelse som tilfredstiller begge parter.  Luis er en ekstraordinær proff og vi har et meget godt samarbeid med ham.