Rafa fornøyd med resultatet

Rafael Benitez sa seg fornøyd med 3-0 over Leverkusen, og bekreftet at Stephen Warnock er sendt på røntgenundersøkelse med en albueskade. Crouch med to mål for Southampton.

Rafael Benitez var fornøyd med kveldens seier over Bayer Leverkusen, etter at Liverpool imponerte med å slå tyskerne hele 3-0 i Lustenau i Østerrike. Liverpools spanske manager ga spilletid til hele 21 spillere mot bundesliga-laget, og vant komfortabelt takket være to mål fra Djibril Cisse og ett fra Milan Baros.

- Det var en god kamp fra vår side. Vi brukte ulike mannskap i de to omgangene, og jeg var fornøyd med forestillingen. Tanken min var å se alle spillerne i aksjon, og nå må jeg analysere troppen før jeg bestemmer hvem som skal fly tilbake for å spille mot TNS på tirsdag. Det er den kampen som betyr noe for oss nå, uttalte Rafa til liverpoolfc.tv umiddelbart etter kampslutt.

Liverpools gode resultat ble imidlertid satt i skyggen av Stephen Warnocks tilsynelatende stygge skade allerede etter tre minutter. – Han fikk problemer med albuen sin, og er sendt på sykehus for røntgenundersøkelse. Vi vet ikke det fulle omfanget av skaden før vi får resultatene derfra. Forhåpentligvis er det ikke alt for alvorlig, sa Benitez om den saken.

Crouch med to mål
Liverpool-aktuelle Peter Crouch gjorde to mål da Southampton i kveld slo skotske Kilmarnock 3-2 i en treningskamp. Begge scoringene til landslagsspilleren kom i kampens siste ni minutter.

- Peter scorte to flotte mål, og viste god form og fine holdninger, trass i alle transferspekulasjonene. Det kan ikke være lett for gutten, ettersom han virkelig ønsker å spille for Liverpool, men han er en flott fyr og en god proff, som jobber hardt for oss uansett. Jeg håper bare ikke at Liverpool kommer tilbake med et høyere bud, fordi vi ønsker ikke å miste han, sa Saints-manager Harry Redknapp etter den kampen.