Rafa går for seier

Benitez sier at innstillingen til hans mannskap vil være å prøve å vinne kampen i kveld. Jerzy Dudek sier at han er klar. Fabio Capello maner til tålmodighet. Russisk dommer.

- Vi må ikke være redde

- Vi har reist til Juventus for å score, forklarer Rafael Benitez før kveldens returkamp på Delle Alpi.  Liverpools manager understreker at man ikke kan ha noe frykt foran det vanskelige bortemøtet hvor et 1-0 tap vil sende de helrøde ut av Champions League.

 

- Vi tenker bare på å vinne, ingenting annet.  Det beste er at vi ikke tenker på våre problemer men konsentrerer oss å finne løsninger.  Dette er en stor sjanse for oss og det å kunne spille i semifinalen ville vært fantastisk.  Vår innstilling er å vinne denne enkeltstående kampen, og det betyr at vi må score.

 

- Vi møter imidlertid et veldig godt lag og det er viktig å ikke være redd for den oppgaven vi står overfor.  Dette er kun en kamp mot et godt lag som vi allerede har slått hjemme.  Hvis vi bare tenker på å holde buret rent vil faren være der for at vi kan slippe inn et mål mot slutten.  Kanskje kan det som skjedde i Manchester på lørdag hjelpe oss.  Etter hver kamp vi taper snakker jeg med spillerne og vi analyserer hva som gikk galt.

 

 

Jerzy er klar

Rafael Benitez holder kortene tett inntil brystet når det gjelder hvem som skal stå i mål for Liverpool i kveld, men erfarne Jerzy Dudek sier at han er frisk av sin lyskestrekk.

 

- Vi har to gode alternativer i mål.  Jeg må først se hvordan Jerzy er, men jeg vil ikke si noe uansett siden jeg ikke ønsker at Capello skal vite det, sier Benitez lurt.

 

Jerzy Dudek sier imidlertid at han er klar til kamp:  - Jeg er klar til å spille.  Jeg tror at erfaring kan bety mye i en slik viktig kamp som dette, men Scott har gjort det meget bra i de siste tre kampene.  Alle kan gjøre feil og Scott er en god og ung keeper.

 

 

- Vi må være intelligente

Sjefen hos motstanderen Juventus, Fabio Capello, maner til tålmodighet og intelligente spillere når italienerne skal snu 1-2 på Anfield til sin fordel foran sitt eget publikum.  Har tror samtidig at Xabi Alonso tilbake vil være et stort pluss for et lag som vil savne kapteinen Steven Gerrard.

 

- Det at Xabi Alonso er tilbake vil ha gitt dem et ekstra løft , selv uten Gerrard. 

 

- Vi må være intelligente i denne kampen.  Denne kampen er like viktig for oss som den er for Liverpool.  Vi kan ikke forhaste oss, men må være tålmodige og vente til det rette tidspunktet med å slå til. 

 

- Vi kan ikke tillate oss å la dem kontre på oss, da de er livsfarlige.  De er også sterke i luftrommet slik at vi kan ikke pådra oss frispark i farlige posisjoner.

 

Hos Juventus er Jonathan Zebina og David Trezequet skadet, mens Alessio Tacchinardi er suspendert.

 

Dommer i kveld er russeren Valentin Ivanov.