Rafa glad for poeng og god fotball

Rafael Benitez berømmet sitt lag som vant Liverpools største ligaseier på tjue kamper, og mente at hans mannskap hadde spilt både organisert og underholdende fotball.

Tro det eller ei, men 3-1 mot Fulham 5.februar var siste gang Liverpool vant med mer enn et mål i Premier League.  2-0 seieren mot West Ham i ettermiddag var derfor meget kjærkommen, og både manager og supportere vil være glade for at det lykkes med en offensiv oppstilling hvor scoringer fra Alonso og Zenden i hver sin omgang avgjorde.



- Laget spilte bra, de var godt organisert, og de holdt buret rent som også er bra.  Vi har gjort det folk har bedt oss om, vi spilte god fotball og scoret to fine mål, sa Rafa etter kampen.

- Jeg synes angriperne jobbet hardt og de skapte rom for midtbanespillerne.  Det var en veldig viktig kamp for Morientes og han arbeidet godt, spilte bra og ga oss mange alternativer med sine pasninger og kombinasjonspill.

- Steven Gerrard er en meget viktig spiller for oss og spilte bra.  Han spilte på høyrekanten, på venstrekanten og i mellomrommene i dag.  Steven ga oss flere muligheter på høyrekanten med sine innlegg og intelligente løping.  Det er mulig jeg vil bruke ham på samme plassen igjen dersom det betyr at det gir laget bedre balanse.