Rafa gratulerte spilleklar Cissé

Liverpools manager bekrefter at Djibril Cissé, Peter Crouch og Florent Sinama-Pongolle alle er tilgjengelige mot Spurs, og at Fernando Morientes trolig er klar i løpet av et par uker.

En mulig angrepskrise for Liverpool synes å være avverget, etter at det så skummelt ut da Fernando Morientes falt om med en hamstringskade på trening med Spania denne uka.  Djibril Cissé var samtidig under behandling etter å ha tråkket over i sluttminuttene for Frankrike mot Færøyene, i en kamp hvor han scoret to mål.  I tillegg var Peter Crouch på vei tilbake, sammen med Florent Sinama-Pongolle, men begge har lite kamptrening så langt i sesongen.

Rafa Benitez har imidlertid i dag gode nyheter om sine spisser, hvor han er mer optimistisk angående Fernando Morientes enn han har vært tidligere og tror at Nando nå kan være tilgjengelig igjen om et par uker.  De andre tre er friskmeldte, og spesielt viktig var det at formsterke Cissé er helt klar igjen.

- Djibril er klar, sa Benitez i dag.  – Han virket skarp på trening i går.  Han skjøt, han scoret, og han hadde et smil om munnen.  Det har vært sagt mye om ham de siste ukene, men det viktige er at han er vår spiller og vi ønsker å se ham score mål.  Jeg er alltid fornøyd når min angripere scorer.

- Han scoret to mål for oss i Supercupen, og siden to ganger for Frankrike forrige uke.  Jeg gratulerte ham da han kom tilbake til Melwood – nå håper vi at han kan fortsette den formen mot Tottenham.

- Morientes regnes å være ute i 10-15 dager.  Situasjonen er utvilsomt mye bedre enn da jeg snakket med ham for noen dager siden.  Det er et slag for oss, men vi har nok angripere å velge mellom foran Tottenham.  Cissé er klar og det er også Crouch og Sinama-Pongolle.

Manageren tror heller ikke Steven Gerrard og Jamie Carragher vil være affektert av Englands sjokktap mot Nord-Irland, før den viktige kampen mot Tottenham i morgen:  - Begge spillerne er erfarne og jeg tror ikke de vil ha noe problem med å forandre fokus tilbake til Premier League.  Hva som hendte i midtuka var skuffende for England, men vår kamp på lørdag er veldig viktig og vi må konsentrere oss om det.