Rafa håper på flere mål av Riise

Benitez mener Riise har blitt bedre. Benitez forsvarer Carraghers kritikk av dommer Riley. FA straffer ikke ”Carra”. To Premier League-klubber interessert i Le Tallec. Jamie Redknapp klar for Southampton.

John Arne Riise scoret tre mål på fire kamper i løpet av jul og nyttår, og fem ligamål totalt i 2004/05. Rafael Benitez forteller at han har oppmuntret nordmannen til å komme oftere i scoringsposisjon.

- Da jeg kom til Liverpool så jeg videoer, leste statistikker og så hvordan Riise scoret syv mål på en sesong som kantspiller. Han er så sterk og kraftfull at jeg ikke skjønner hvorfor han ikke scoret enda flere mål. Jeg har bedt ham om å skyte mer og hele tiden prøve å score mål. Nå forbedrer han seg hele tiden og har begynt å score flere mål. Jeg tror han kommer til å score enda flere.

I Liverpool er det kun Milan Baros (8) som har nettet flere ligamål denne sesongen.

 

Benitez forsvarer Carragher

Jamie Carragher var meget kritisk til dommer Mike Rileys innsats 1. nyttårsdag. Riley snøt Liverpool for et soleklart straffespark da Tiago handset. Tidligere i sesongen ga dommeren fra Yorkshire Manchester United et meget tvilsomt idømt straffespark i kampen mot Arsenal. Carragher påpekte at disse to situasjonene kan være helt avgjørende for hvor ligatittelen havner, og Premier League må være nøye med hvilke dommere som oppnevnes i slike toppoppgjør. Rafael Benitez forsvarer nå Liverpool-spillerens kommentarer.

- Hva er galt med et han sa? Min oppfatning er at alle har sett straffesituasjonen. Når en spiller har arbeidet hardt i 90 minutter og ser dette, blir han skuffet. Jeg synes ikke han har sagt noe galt. Alle som har sett det på tv ser at det er straffe. Det var en tabbe, men i en viktig kamp er det vanskelig å akseptere en slik feil. Han har vært ærlig. Mitt spørsmål er hvordan løse slike problem, og ikke bekymre seg om hva som blir sagt senere. Da behøver ikke spillerne å si noe.

Siste: FA melder at de ikke kommer til å straffe Carragher for uttalelsene.

 

Norwich og West Bromwich interessert i Le Tallec

Sky Sports melder at både Norwich og West Bromwich ønsker å låne Anthony Le Tallec for resten av sesongen. 20-åringen har en sesonglang låneavtale med St. Etienne, men oppholdet i Ligue 1-klubben har vært preget av skader og lite spilletid. Le Tallec har kun vært på banen i syv kamper. St. Etienne kan være villig til å la den offensive midtbanespilleren returnere til England allerede i januar. Rafael Benitez har heller ikke vært særlig lysten på å ta spilleren tilbake før tiden til tross for skader på Kewell, Baros og Cissé. Med også et mulig spisskjøp forestående kan derfor et nytt utlån være en god løsning for alle parter.

 

Redknapp klar for Southampton

Jamie Redknapp har signert for Southampton på en kontrakt med varighet ut sesongen. Den tidligere Liverpool-kapteinen kommer gratis fra Tottenham.