Rafa håper på Stevie G

Rafael Benitez håper at en Steven Gerrard som er tilbake i full trening kan spille mot Crystal Palace. Få unggutter med i troppen ned til London.

Liverpool.no har tidligere fått signaler om at Rafael Benitez tidligere underrettet flere av de yngre spillerne om at de ville få en sjanse i årets Carling Cup.  Dårlige resultater i ligaen synes nå å ha gjort at manageren vil velge et rutinert og sterkt mannskap mot Crystal Palace i morgen kveld.  Ifølge klubbens egen hjemmeside er det nemlig kun David Raven, Darren Potter og Zak Whitbread av ungguttene på reservelaget som er med i troppen mot Palace.  Samtidig kan Rafa fortelle at han håper en skadefri Steven Gerrard spiller på Selhurst Park.

- Gerrard hadde en hel treningsøkt på søndag og kom fint igjennom den.  Jeg håper han vil være klar til kampen mot Palace da han er veldig viktig for oss.

- Vi ønsker å vinne alle turneringer og vi vil stille med et sterkt lag mot Crystal Palace.  Vi hadde noen dårlige bortekamper forrige sesong og vi tapte da mot Palace.  Vi vet hvordan de spiller som lag, de arbeider hardt og vi vet at det blir en tøff fysisk kamp.

- Neste kamp er alltid den viktigste for oss.  Vi vil alltid prøve å vinne og å gå til neste runde.