Rafa har ingenting uoppgjort med Cissé

Rafael Benitez insisterer på at han ikke har noen konflikt gående med Djibril Cissé. Fernando Morientes er med i Blackburn-troppen.

Rafael Benitez insisterte på dagens pressekonferanse at han ikke føler han har noen konflikt gående med Djibril Cissé, etter at den franske spissen nok en gang gjentok at han er usikker på sin fremtid i Liverpool denne uka.

Cissé vet han må spille for førstelaget fremover, skal han være sikker på en plass i den franske VM-troppen. Benitez er fullt klar over disse spekulasjonene, men har fortalt sin spiss at han først og fremst må konsentrere seg om å jobbe hardt på trening og holde fokus på klubben og formen sin.

- Jeg ønsker ikke å ha problemer med mine egne spillere. Jeg ønsker at de jobber hardt og målbevisst på trening, og fokuserer på kampene. Det er også hva Cissé gjør, uttalte Benitez i ettermiddag.

- Jeg har snakket med han om presseryktene, og fortalt han at han må konsentrere seg om neste kamp, og forberede seg godt for den. Jeg fortalte han også at dersom han scorer mål, er det bra for meg, og det er bra for han.

- Det viktigste nå er at vi vinner kamper, og han forstår det. Han har trent to ganger sammen med resten av troppen etter at han kom tilbake fra landslagsspill, og jeg vet han er klar for kampen i morgen.

- Alle spillerne ønsker å spille i alle kampene, men Cissé er vel den eneste som har vært med i samtlige av troppene mine denne sesongen. Han kan spille mange kamper for Liverpool fremover, avslutter Benitez.

Morientes i troppen
Fernando Morientes er for øvrig tilbake i troppen foran morgendagens kamp mot Blackburn. Han er nå kvitt hamstringskaden han har slitt med den siste tiden. Harry Kewell og Jerzy Dudek er ikke med i troppen.