Rafa holder kortene tett til brystet

Rafael Benitez røper ikke startoppstillingen før i siste liten. Sjekk Playits spillemuligheter.

Kampen om spissplassen

I de siste timene før kampstart knytter det seg stor spenning til hvem som kommer til å danne angrepet til Liverpool. Rafael Benitez vil ikke røpe noe før i aller siste liten, og spillerne selv vet neppe noe sikkert før halvannen time før avspark.

 

Gjengangeren i de siste Champions League kampene har vært en enslig spiss med Steven Gerrard i en offensiv rolle i hullet bak. Til i kveld er det mye som tyder på at Gerrard vil danne en sentral midtbaneduo sammen med Xabi Alonso, og dermed er det duket for en mer naturlig angrepsspiller til å støtte opp om Milan Baros eller Djibril Cisse. På gårsdagens pressekonferanse avviste heller ikke Rafael Benitez at det kan være aktuelt å bruke både Baros og Cisse fra start. I følge de som har fulgt treningene til Liverpool den siste tiden er det Harry Kewell (bildet) som får sjansen i posisjonen som hengende spiss. Australieren har i følge seg selv ikke vært 100% spilleklar på lang tid, så får vi håper den slepne teknikkeren hever seg med anledningen.

 

Dersom Milan Baros vrakes til fordel for Djibril Cisse blir det andre finale på rad at tsjekkeren må sitte på benken etter at han måtte nøye seg med innbytterrollen mot Chelsea i Ligacupen.

 

Følg dramaet direkte her fra klokka 20.45!

 

Liverpool og Garcia er kveldens beste spill?

Champions League er et av årets viktigste begivenheter for spilleselskapene, og markedssjefen Allan Aasterud i Playit.com forteller om at tipperne flest tror på Liverpool foran kveldens finale i Istanbul.

– De siste rapportene jeg fikk fra våre oddssettere var at vi fikk har mottatt en betydelig mengde spill på Liverpool de siste timene. Dette er spesielt interessant ettersom vår uavgjort-odds er desidert høyest i markedet, men likevel spilles det på Liverpool-seier, opplyser Aasterud.

Playit.com tilbyr 2.15 for seier til Milan, mens uavgjort og seier til Liverpool etter ordinær spilletid gir henholdsvis 3.35 og 3.50 i odds.

Markedssjefen for Playit.com forventer tidenes omsetning på kveldens finale i Istanbul.

– Dette er en helt spesiell begivenhet som alle gjerne vil spille på. Tusener av kunder vil omsette for mange millioner kroner. Men en slik gigantmatch krever også nitidige forberedelser fra vår side, og nå kan vi faktisk tilby våre kunder hele 125 spesialspill. Og vi har hevet tilbakebetalingsprosenten til unike 95 %, sier han og ramser opp noen av de mer spesielle spillene:

– Hvilket lag tar avspark? Hvor mange utspark fra mål blir det i 1. omgang? Hvor mange spillerbytter totalt i kampen? Hvilket lag pådrar seg første gule kort?  Antall offsides i 1. omgang? På hvilken måte scores første mål? Hvilket lag vinner Champions League?

Og når kampen flytes i gang, vil vi tilby muligheter for å spille LIVE-odds.

 - Det er tre spill som skiller seg ut. Spill på Liverpool-seier har jo allerede blitt omtalt,  samt at Luis Garcia som kampens første målscorer til odds 9.00 har blitt vist interesse, smiler Allan Aasterud. 

Men i tillegg har noen optimistiske tippere (Liverpool-fans?) visstnok satt penger på at Liverpool vinner med 2 eller flere mål i kveld, til 7.75 i odds!

 

Du kan lese mer om Playit.com her.