Rafa ikke interessert i Joaquin

Liverpools manager går i dag offentlig ut og sier at ryktene om at klubben er ute etter høyrevingen Joaquin ikke er riktige.

Det er ingen hemmelig at man på Anfield søker etter en ny høyreving.  Rett før transfervinduet ble stengt prøvde man å kjøpe Simao fra Benfica og daglig leder Rick Parry bekreftet nylig at portugiseren fortsatt er en mann som følges.  En annen spiller som er blitt nevnt i mediene er Joaquin, stjernespilleren på Real Betis som er en av Liverpools motstandere i Champions League.  Rapporter kunne for eksempel fortelle at agenten til Joaquin var tilstede på Anfield sist søndag.

Nå gjør Rafael Benitez noe så sjeldent som å gå ut å benekte disse transferryktene:  - Disse rapportene stemmer ikke.  Jeg leser stadig i den spanske pressen at vi prøver å hente Joaquin til England.  Agenten kom ikke til kampen mot Chelsea og vi har aldri kommet med noe bud eller foreslått andre spillere som del av en transferovergang.

- Vår posisjon er klar.  Vi er ikke interessert i å hente spilleren til Anfield og jeg kan bare anta at det er folk i Spania som prøver å ordne en overgang for spilleren vekk fra Betis.