Rafa irritert over Palace sin fysiske spillestil

- Det var ikke mulig å spille fotball utpå her i dag. En irritert Rafael Benitez la ikke skjul på at han mislikte den fysiske fotballen Crystal Palace la opp til i dag, og som betyr at Milan Baros nå er tvilsom til onsdagens Champions League oppgjør mot Chelsea.

- Det var ikke mulig å spille fotball her i dag.

 

Liverpool-manager Rafael Benitez var ikke nådig i sin kritikk av Crystal Palace sin fysiske spillestil etter 1-0 tapet i London. Det skuffende tapet gjør at Everton nå kun trenger to seire, eller seks poeng, på sine fire siste kamper, for å sikre seg fjerdeplassen som i utgangspunktet gir kvalifisering til neste års Champions League.

 

Andy Johnsons scoring etter 33 minutter var nok til å gi hjemmelaget tre meget viktige poeng i kampen for å unngå nedrykk, og samtidig var det et kraftig skudd for baugen for et Liverpool-lag med Champions League-ambisjoner. 

 

 

- Jeg er meget skuffet over resultatet. Vi prøvde å spille fotball, men noen ganger er ikke det mulig. Vi visste de ville spille svært fysisk fotball, men i dag syntes jeg de spilte for fysisk. Bare spør Milan Baros. Han fikk rundjuling utpå der i dag, og kroppen hans tålte rett og slett ikke mer. Se på TV-bildene, så vil dere se hva jeg sikter til, sa en krass Benitez etter kampen.

 

 

Baros måtte byttes ut før pause etter å ha blitt tacklet svært stygt opptil flere ganger, spesielt av midtstopper Popovic, som uforståelig unnslapp Dermot Gallaghers gule kort. Skaden(e) gjør at Baros nå blir betegnet som svært tvilsom til Champions League oppgjøret mot Chelsea kommende onsdag.

 

Dagens tap gjør at Liverpool nå har en nærmest umulig oppgave med å sikre seg fjerdeplassen i ligaen, men Benitez bedyrer at hans lag ikke vil gi seg uten ytterligere sverdslag.

 

- Jeg syntes vi kontrollerte førsteomgangen, men målet vi fikk imot snudde kampen i deres favør. Nå har vi tre kamper igjen i ligaen, og vi står også foran to viktige kamper i Champions League, så det er nå viktig at vi flytter fokuset over på disse kampene. Vi må trolig vinne våre tre gjenstående kamper i ligaen for å ha en sjanse til å bli nummer fire, avsluttet Benitez.

Liverpoolfc.tv skriver i kveld at det var mindre skader som holdt både Luis Garcia og Xabi Alonso utenfor dagens lagoppstilling, men at begge spanjolene skulle bli klare til onsdagens kamp på Stamford Bridge.