Rafa klandrer ikke Dudek

En svært skuffet Rafael Benitez mente at hans lag hadde ballen i lange perioder, men ikke greide å bryte ned et erfarent Manchester United.

Liverpools spanske manager var lavmælt og veldig skuffet da han møtte pressen etter 0-1 tapet på Anfield.  Manageren ville uansett ikke klandre sin keeper for at det ble et nederlag mot erkerivalen:  - Det var en dårlig resultat og jeg er skuffet.  Jeg har ikke sett målet igjen, men kanskje var det en feil av Dudek.  Det vil uansett være slik at det blir mer fokus rundt enn keeper hvis det blir gjort feil, enn om det hadde vært en utespiller.  Det viktigste er uansett hvordan laget spiller.

 

- Vi startet som det beste laget, men mistet noe av konsentrasjonen etter at vi kom under.  Vi spilte bedre i 2.omgang, og prøvde å spille bredere da de fikk en spiller utvist, men de hadde rutine og gjorde det vanskelig for oss.

 

- Vi kom oss tilbake mange cornere og frispark, men greide ikke å skape noe fra dem.  Årsaken til at jeg byttet ut Morientes var at han var sliten og selv ba om å bli skiftet ut.

 

- Vi er fortsatt med i kampen om Champions League, selvfølgelig er vi det.  Vi må bare begynne å vinne noen kamper igjen.