Rafa klar for eksamen

Liverpools manager mener de to neste kampene, begge på bortebane i ligaen, vil vise om laget har forbedret seg tilstrekkelig i forhold til forrige sesong.

Rafael Benitez tror Liverpools to neste ligakamper vil vise hvor langt Liverpool har kommet sammenlignet med problemene på bortebane forrige sesong. Liverpool spiller i Manchester i dag og skal til Sunderland onsdag. Den sistnevnte kampen er forskjøvet frem i tid på grunn av de røde deltakelse i VM for klubblag i Tokyo neste måned.

- Det var vanskelig forrige sesong å takle både spill i Europa og samtidig gjør i en figur i ligaen, sier sjefen til klubbens Official Site. – Jeg håper vi har lært av problemene og kan bruke stallen og endre litt på laget i forhold til de enkelte kampene uten å miste slagkraften vår. Forrige sesong viste det seg vanskelig å få gode nok resultater når vi hadde tre kamper på åtte dager. Nå får vi en test på hvordan vi takler en tilsvarende situasjon denne sesongen.

- Personlig føler jeg vi har tatt et skritt videre. Vi spiller med mer selvtillit i ligaen – omtrent som i Champions League. Laget er sterkere og vi spiller bra fotball.

Rafa avslutter med å si at de to neste kampene i ligaen blir en slags eksamen. - Vi vet at statistikken ikke er den beste bort mot Manchester City. Det vil vi forsøke å endre på. City spiller aggressiv fotball og har gode folk på topp. De er et godt organisert lag og vi må spille bra for å vinne.

Scoringsvarsel til din mobil
Dagens kamp går ikke direkte på noen av de vanlige kanalene. Den går i opptak på C+Sport i kveld. Dersom du vil motta informasjon om lag og scoringsvarsel rett til din mobil så send meldingen LFC LIVE START til 2180.