Rafa mener Crouch var best

Rafael Benitez hyller Peter Crouch som banens beste spiller i går. Jamie Carragher mener Chelsea mangler verdighet.

Rafael Benitez trekker i dag frem Peter Crouch som den spilleren han mente var Liverpools beste i går kveld, og gjentar samtidig at han var fornøyd med alle sine menn.

- Folk vil imidlertid ikke huske at vi spilte en god kamp. De vil huske resultatet. Vi spilte mot et stort lag, hvor marginene er små. Chelsea halte ut tiden i sluttminuttene, og det viser at de har mye respekt for oss som lag, slår Liverpool-manageren fast.

- Peter Crouch var kanskje banens beste spiller. Han holdt meget godt på ballen. Men vi må jobbe tettere rundt han, skal vi ta vare på denne dimensjonen i spillet vårt.

- Vi spilte bra, vant duellene i lufta og på bakken, og jeg er sikker på at jeg har supporterne med meg når jeg sier at jeg var fornøyd med laginnsatsen.

Carra: - Chelsea mangler verdighet
I dagens Mirror beskylder Jamie Carragher Chelsea for å mangle verdighet. Liverpool ble som kjent snytt for flere straffespark i går kveld, og etter å ha fått ut den umiddelbare frustrasjonen over dette, slo midtstopperen fast at dette ikke er noe Liverpools spillere og manager kommer til å dvele ved i all evighet. Dette med klare referanser til hvordan Chelseas manager og spillere har sutret over ”ballen som ikke var inne” helt siden i vår. I forkant av gårsdagens kamp var som kjent dette det store temaet i Chelsea-leiren.

- Det var en klar straffe da Gallas handset. Ingen tvil om det. Men vi vil ikke bruke mer tid og energi på å sutre over det. Før kampen var det mye sutring fra Chelsea-leiren. Sutring over flere ting som skjedde i forrige sesong, og det var mange sure oppstøt fra deres side. I Liverpool har vi imidlertid litt mer verdighet, og vi vil prøve å ikke syte så mye over klare dommerfeil mot oss, sier Carra med en klar referanse til Mourinhos oppførsel før kampen.