Rafa mener hans lag er i rute

Rafael Benitez mener at hans lag dokumenterte god form mot Olympiakos i kveld, og sier at man er i rute med oppkjøringen til sesongen. Debutant Peter Crouch og Xabi Alonso trekkes spesielt frem etter 4-3 seieren.

Rafael Benitez var godt fornøyd med at hans lag dokumenterte solid form, og spilte god offensiv fotball mot Olympiakos i kveld. Han var også mer enn fornøyd med debutant Peter Crouch, som bidrag til sterkt til at Luis Garcia kunne gjøre 1-0.

- Peter spilte bra. Han gjorde en flott innsats i forkant av det første målet, og han er en dyktig spiller. Han har en god touch, og en fin evne til å bringe sine medspillere med i spillet. Han vet hva vi forventer av han, og han gir oss mange muligheter.

Liverpool-manageren mener nå han har en bedre tropp enn han hadde i fjor, og han avslører også at han fortsatt jobber hardt for å bringe enda flere nye fjes til klubben i nær fremtid. En spiller som han håper vil få en skadefri sesong, er Xabi Alonso. Spanjolen gjorde nok en meget god omgang i kveld, og serverte sine sedvanlige glimrende gjennombrudsspasninger. Benitez slår fast at Xabi nå er en meget viktig spiller for klubben.

- Jeg synes vi har en meget sterk midtbane nå, med Steve, Xabi, Didi og Momo Sissoko, og vi har mange kombinasjonsmuligheter der. Det betyr at jeg kan hvile spillere når det trengs, og har alternativer som kan gjøre en svært god jobb.

- Xabi er en meget god spiller. Han finner sine medspillere og åpner opp ethvert forsvar med sine briljante pasninger. Han virker å være i meget god form.

- Det var sikkert en morsom kamp å se for supporterne. Sju mål, og mange sjanser. Det var to lag som spilte på et høyt nivå, og vi er i god fysisk form nå, og blir enda bedre for hver dag som går. Jeg syntes vi spilte en del god fotball, og det er selvsagt bra at vi gjør så mange mål.

- Vi prøver fortsatt å hente inn noen spillere til denne sommeren, og denne sesongen vil vi ha en større og bedre stall enn i fjor, slår Benitez fast.