Rafa: - Momo var banens beste

Rafael Benitez var raskt frempå med skryt til Steven Gerrard og banens beste, Momo Sissoko, etter 2-0 over Kaunas på Anfield i kveld. Det er fortsatt uklart hvor alvorlig skaden til Peter Crouch er.

Rafael Benitez var snar frempå med ros til Steven Gerrard og Momo Sissoko etter kveldens 2-0 seier over Kaunas på Anfield. Manageren trakk frem midtbaneduoen som Liverpools toneangivende på en kveld da de røde gikk for halv maskin.

For Sissoko var dette hans debut på Anfield, og hans første hele kamp for klubben. Han la ned en stor arbeidsinnsats, preget av høy energi og entusiasme. Likheten med Patrick Vieira er påtakelig. Kaptein Gerrard kom innpå og fikk hull på byllen umiddelbart, på et tidspunkt da oppgjøret virket å ebbe ut uten scoringer.
2-0 på hjemmebane, og 5-1 sammenlagt mot laget fra Litauen, lar seg så absolutt høre. Ikke minst med tanke på at de røde skiftet hele 8 mann fra den første kampen.

- Det var en vanskelig kamp fra avspark av, ettersom Kaunas jobbet hardt og nektet oss rom. Men vi var mye bedre i andre omgang, og er klare for neste runde, konkluderte Rafael Benitez etter kampen.

- Steven Gerrard scorer mange mål for tiden, og jeg ønsket å vise han frem for supporterne mot slutten. Måtte scoringsformen hans fortsette. Men for meg var Momo Sissoko en av banens beste spillere, om ikke den beste. Han jobbet hardt, vant tacklinger og spilte på det enkle, og jeg var godt fornøyd med han, la han til.

Om hamstringskaden til Peter Crouch hadde Rafa lite nytt å komme med umiddelbart etter kampslutt. – Jeg har ingenting nytt å komme med om den akkurat nå. Jeg må snakke med klubblegen for å høre hvor alvorlig problemet er.