Rafa og Stevie G fornøyd

Manager og kaptein glad for tre nye poeng i en kamp man måtte være tålmodig for å bryte ned MBG. Suspensjon for Momo Sissoko. 70 minutter unna baklengsrekord.

Rafael Benitez svarte ikke på spørsmålet om dette var den beste kampen Fernando Morientes har spilt for Liverpool, men understreket at angriperen også har spilt bra tidligere og at det var viktig at han scoret mål.  – Vi er fornøyd med å ta tre poeng, vi scorer mål, og bakerst redder José Reina det som kommer.

Manageren mente at det var en vurderingsak om det skulle blitt blåst offside ved 2-0 scoringen.  - Hvis det var et tilbakespill fra spilleren var det ikke offside, hvis han prøvde å heade vekk var det offside, slo Rafa fast.

Steven Gerrard understreket også at det viktiste var tre poeng og en ny seier før avreisen til Japan i morgen.  Kapteinen bekreftet at man måtte være tålmodige for å bryte ned forsvaret til Middlesbrough, i en kamp som lignet den man spilte sist sesong mot samme motstander, men at man var fornøyd over at man til slutt greide å gjøre jobben.

Momo Sissoko fikk sitt femte gule kort for sesongen, og må stå over ligakampen mot Newcastle 2.juledag.

Liverpool og José Reina er nå 70 minutter unna rekorden som ble satt i 1987/88 sesongen, hvor de røde spilte 994 minutter uten å slippe inn mål.  Den gangen var det Bruce Grobbelaar og Mike Hooper som var keepere.