Rafa: -Personlige feil avgjorde

Rafael Benitez mente det var utrolig at man kunne tape 4-1. Jose Mourinho synes Chelsea fortjener mer respekt.

Liverpools manager sa etter kampen at han var meget fornøyd med hvordan hans lag spilte fram til gjestene fikk et straffespark, men at personlige feil deretter gjorde at man tapte kampen etter å ha greid å utligne en gang.

- Det er utrolig at vi tapte denne kampen 4-1.  Vi kontrollerte de første 25 minuttene og spilte en del god fotball.  Jeg var meget fornøyd med den perioden av kampen.

- Vi gjorde så en feil som forsårsaket straffe, men kom inn i kampen igjen.  Tanken var å jobbe hardt å prøve å få en scoring til, men de scoret igjen.  I andre omgang ønsket vi å spille høyere og legge press på dem, men feil ble til slutt kostbare for oss.  En kan bare se på det tredje målet.  Det fjerde kom etter et innkast.  Det var en slik dag.

- Vi tapte kampen fordi vi gjorde feil.  Det er slik Chelsea spiller.  De ligger dypt og spiller på kontringer, og der igjen utnytter feil.  Det er hva som skjedde.

- Etter min oppfatning er dette som et hvilket som helst annet tap, og alle som er intelligente kan se det.  Med hvor mange mål spiller ingen rolle.  Dette er bare en kamp og nå må vi se fremover.  Vi er ferdig med denne kampen og behøver å tenke på den neste.




En hoverende Jose Mourinho mente at hans mannskap fortjente mer respekt: - Vi fortjener mer respekt, ikke fra Liverpool ment fra folk generelt.  Vi er et godt lag.

- Jeg vet at Liverpool ikke kan spille mot oss ansikt til ansikt.  De må forsvare seg og vente på en feil og en scoring.  Når de spiller mot oss ansikt til ansikt kan de ikke vinne.

- Kampen om tittelen er ikke over.  Det øyeblikket vi tror det er vi i vanskeligheter.

- Dersom Rafael Benitez sier at vi har svakheter må det være fordi han vet det.  Han er en stor manager, men jeg kjenner også til svakheter i mitt lag.

- Hele laget var utmerket.  Didier Drogba var absolutt utrolig, måten han dominerte på.  Joe Cole og Damien Duff ga oss den fasongen vi behøvde og våre reserver Geremi og Arjen Robben satte også sitt preg på kampen.