Rafa så fremskritt på bortebane

Rafael Benitez valgte å fokusere på det positive etter dagens målløse forestilling på Riverside, og mener bestemt at Liverpool blir bedre på bortebane i år. Han var fornøyd med spillet, og ikke minst med å holde nullen.

Rafael Benitez tror fortsatt at hans mannskap vil spille langt bedre på bortebane denne sesongen, etter det målløse oppgjøret på Riverside i kveld. Liverpool dominerte andre omgang, men stanget forgjeves mot Middlesbroughs forsvarsmur etter at Ugo Ehiogu ble utvist for en felling som bakerste mann på Steven Gerrard.

Benitez mente etter kampslutt at hans lag burde ha vunnet oppgjøret, men valgte å fokusere på de positive aspektene ved poengdelingen. Spanjolen mente bestemt at det var framskritt å spore i forhold til fjorårets bortekamper.

- Vi forsvarte oss bra, og innskrenket Middlesbrough til et fåtall sjanser. Vi hadde også muligheter til å score selv, så jeg må være fornøyd med det vi presterte, sa spanjolen etter kampslutt.

- Vi har tapt to poeng i dag, men jeg synes laget gjorde en god jobb, og jeg kan allerede se at vi kommer til å gjøre det bedre på bortebane sammenlignet med forrige sesong. I andre omgang presset vi hardt fremover, og ønsket å angripe. Steven Gerrard har gjort syv mål i sommerkampene, men i dag var det ikke hans dag. Han hadde fire klare målsjanser, to-tre av disse var riktig store.

- Jeg er fornøyd med spillet vårt. En ting vi pratet om på forhånd var å holde buret rent, og det klarte vi. Alt vi trengte var en scoring, men jeg er ikke så alt for skuffet ettersom vi spilte såpass bra. Nå må vi se fremover, og med tanke på neste bortekamp må vi bare gjøre de samme tingene om igjen, avsluttet han.