Rafa selger ikke Cissé i januar

Rafael Benitez akter ikke å kvitte seg med Djibril Cissé i januar. - Det ville være ufornuftig, sier han i dag. Manageren ønsker seg to ligaseire til før avreise til Japan. Steven Gerrard spent på nykommerne.

Rafael Benitez insisterer før helgens kamp mot Wigan på at han ikke akter å selge Djibril Cissé i januar.

- Å selge Cissé i januar vil ikke være fornuftig. Vi er fortsatt med i Champions League, og hvor vil en klubb finne en erstatter for sin toppscorer som er spilleberettiget i mesterligaen på denne tiden av året? Det vil være dumt å selge en spiller av en slik kvalitet i januar, mens klubben fortsatt kjemper om den gjeveste europacupen.

Rafa ønsker full pott i ligaen før Japan
Benitez sier også at han ønsker seg to seire til i ligaen før laget reiser til klubb-VM i Japan. Hjemmekamper mot Wigan og Middlesbrough står som kjent på programmet før avreise til Østen.

- Det ville vært fantastisk å reise til Japan med to seire til i ligaen. Jeg ønsker at vi fortsetter vår ubeseirede rekke fram til vi reiser til klubb-VM, og det inkluderer også vår Champions League-kamp mot Chelsea i neste uke, uttaler Liverpool-manageren.

Gerrard spent på januarhandelen
Steven Gerrard ser med spenning frem mot at transfervinduet skal åpne, og er spent på hvilke ess hans manager måtte trekke ut av ermet når tiden er inne.

- Det er en dårlig bevart hemmelighet at manageren prøver å hente nye spillere. Jeg tror vi får se noen spesielle spillere ankomme Anfield i januar. Jeg kan ikke vente. Manageren har sagt han ønsker seg en høyre flankespiller, og fra mitt ståsted vil det bety at jeg kan få spille sentralt på midtbanen igjen. Manageren ønsker seg også en ny midtstopper. Dette er ingen hemmelighet lenger, sier han.

- Vår form for tiden er utmerket. Vi leverte ikke storspill mot Sunderland, men vi var profesjonelle og gjorde jobben. Nå ønsker vi å fortsette slik, avslutter Gerrard.