Rafa tenker ikke på Chelsea

Rafael Benitez benekter at han og hans spillere allerede har begynt å tenke på de to kampene mot Chelsea i neste uke. - Vi konsentrerer oss fullt og helt om Birmingham-kampen, sier han.

Rafael Benitez uttaler i dag at han og hans spillere ikke tenker på de kommende kampene mot Chelsea i det hele tatt, men kun konsentrerer seg om den viktige bortekampen mot Birmingham, nå drøye 24 timer før avspark på St Andrews.

Liverpool-manageren sier at hans eneste bekymring for øyeblikket er hvordan man skal hente tre poeng i Birmingham, og først etter den kampen vil han begynne å tenke på og snakke om de to kampene mot Chelsea i løpet av fire hektiske dager i neste uke.

- Vi tenker ikke på Chelsea, og vi konsentrerer oss kun om å hente tre poeng i Birmingham nå. Vi vet Birmingham har tapt sine tre hjemmekamper så langt, men de er likevel et bra lag, og St Andrews er ikke noen lett bane å få med seg tre poeng fra. Vi har trent bra denne uka. Vi har selvtillit, og jeg tror vi begynner å score mål snart, sier Liverpool-manageren.

- Vi har dårlige minner fra vårt besøk i Birmingham i fjor, da vi tapte 2-0, men denne gangen har vi et bedre lag og en sterkere tropp, gjentar han.