Rafa vil ha flere mål

Rafael Benitez oppfordrer sitt lag til å fortsette den scoringsfesten som har vært så langt i sommer, hjemme mot Kaunas. Jorge Andrade bare klar til cupkamper i Champions League. Medjani aktuell for nytt utlån.

- Vil ha tidlig scoring
Rafael Benitez sier foran kveldens returmøte på Anfield at han ønsker å sikre avansementet mot Kaunas definitivt gjennom en tidlig scoring, og at man deretter kan underholde Anfield gjennom offensivt spill og mange scoringer slik det også har vært tidligere i sommer.

- Vi vil gå til kampen med samme innstilling som vi gjorde mot TNS.  Vi ønsker å score tidlig og da vet du at det vil bli mye vanskeligere for motstanderen.  Vi vil gjerne ha et tidlig mål og deretter prøve å spille godt og underholde våre fans.

- Når det gjelder Kaunas var jeg overrasket over deres høye tempo i den første kampen, og vi må regne med at de vil den samme innstillingen i returen.  De må score tidlig dersom det skal bli spennende.  Hvis vi scorer først vil det praktisk talt være over, men hvis de får det første målet må vi være forsiktige og sørge for at vi kontrollerer kampen.

- Vi scorer mål i hver kamp, tre eller fire, og det betyr at vi er mer stabile.  Det har vært noen vennskapskamper og vi har også møtt noen motstandere som ikke er blant de sterkeste, men det scorer uansett og det er ikke bare ett eller to.  Dette er bra for oss, og jeg mener vi nå har et bedre lag enn forrige sesong.


Andrade kan ikke spille gruppespill
Jorge Andrade har spilt semifinale i Intertoto for Deportivo La Coruna.  Den portugisiske midtstopperen er sterkt linket til Liverpool, men ifølge reglementet til UEFA vil han dermed ikke være spilleklar til gruppespillet i Champions League.  Reglene åpner imidlertid for Liverpool til å melde på tre nye spillere til cupkampene på nyåret, og hvor en av disse kan ha deltatt i en annen E-Cup enn Champions League, altså Intertoto eller UEFA-Cup.  I klartekst betyr det altså at dersom Andrade havner på Anfield i dette eller neste transfervindu vil han være tilgjengelig i Mesterliga fra en eventuell 1/8 finale.


Carl Medjani til Metz?
Ifølge Sky Sports kan Carl Medjani være på vei til Metz på et års utlån.  Forsvareren var forrige sesong på lånespill hos Lorient i den nest øverste franske divisjonen og det kan være at Rafa Benitez ønsker at 20-åringen trenger ytterligere erfaring fra førstelagspill.  En avgjørelse blir trolig foretatt i løpet av noen få dager.