Raven er skadefri

David Raven har ristet av seg lyskestrekken, og spiller trolig for reservene mot Newcastle i kveld. Mer spilletid blir det nok også for Florent Sinama-Pongolle. Robbie Foy til Wrexham?

David Raven er skadefri igjen, og er ventet å figurere i Liverpools lagoppstilling når de røde er vertskap for Newcastle i reservelagskamp i kveld. Den engelske U-20 spilleren har vært satt på sidelinja i et par uker på grunn av en lyskestrekk, men er nå altså klar for kamp igjen. Antagelig tar han over høyrebacken, noe som vil bety at Antonio Barragan blir flyttet fram på høyrevingen.

Raven har vært i søkelyset til Tranmere og Burnley denne sommeren, og ønsket seg selv et låneopphold i en annen klubb, men dette satte Rafael Benitez foten ned for. Spanjolen hadde opprinnelig tenkt å ta med den unge høyrebacken til Sofia, men han ble erstattet av Antonio Barragan da han pådro seg den ubeleilige strekkskaden.

Mer spilletid for Flo
Det er også ventet at Florent Sinama-Pongolle får mer spilletid for reservene i kveld, når han fortsetter comebacket etter sin langvarige kneskade. Den unge franskmannen leverte som kjent en meget bra kamp da han kom inn som reserve i miniderbyet i forrige uke.

Foy til Wrexham?
Liverpools skotske U-21 angriper Robbie Foy (bildet) befinner seg for tiden hos Wrexham på prøvespill. Målet for skotten er å spille seg til en låneovergang på tre måneders varighet. Foy befant seg som kjent på låneopphold hos Chester i store deler av forrige sesong, og den unge skotten kan virke å være på vei bort fra Anfield. Selv om reservelaget er tynt besatt fremover, var han verken på banen eller benken i serieåpningen mot Everton, og han ser dermed ikke ut til å inngå i Rafael Benitez sine fremtidsplaner.

Den lille, dribleglade angriperen ankom akademiet som 15-åring, og signerte profesjonell kontrakt med de røde som 17-åring. Ikke lenge etter ble han ”forfremmet” til Melwood, men har aldri vist tegn til å innfri det potensialet han demonstrerte i sine første år i klubben.