Real Betis v Liverpool direkte på Viasat Sport 2

Liverpool har dessverre havnet på samme kampdager som Rosenborg i Champions League, og derfor blir trønderne prioritert på norsk TV3 utover høsten. I 1.spillerunde ser du Liverpool i redigert opptak på TV3.

I dag har Viasat offentliggjort sendeskjemaet for åpningsrunden i gruppespillet av Champions League den 13. og 14. september. Liverpool åpner som kjent på Estadio Manuel Ruiz de Lopera mot Real Betis 13.september.

Liverpool har havnet på samme kampdag som Rosenborg, og dermed må norske seere nøye seg med redigert opptak på TV3. Dette skal ifølge tv3.no vises fra kl. 22.50 til 00.00.

Heller ikke Viasat Sport 1 Norge/Sverige, som er tilgjengelig i flere kabel-tv-nett i Norge, vil vise tittelforsvarernes kamp direkte. Her prioriteres Olympique Lyon-Real Madrid. Real Betis-Liverpool vises riktignok i sin helhet fra kl. 22.40. Også på danske danske 3+ overføres hele oppgjøret i opptak (kl.23.10-01.00).

For å se kampen i Sevilla direkte på tv, må man nemlig ha tilgang på parabol-pakken Viasat Gull med kanalen Viasat Sport 2. Sendestart er satt til kl. 20.40.

I England vises Real Betis-Liverpool direkte på ITV2.

Fullstendig sendeskjema for Champions League-kampene tirsdag 13. og onsdag 14. september finnes her.
Merk at det kan komme små justeringer på det oppsatte skjema.

Samtlige 125 kamper i Champions League sendes direkte på Viasats kanaler kommende sesong, og med Viasats Gull-pakke har man følgende tre muligheter.

1. Velg din egen Champions League-kamp:
Velg fritt hvilken av dagens åtte kamper du vil se direkte.

2. Viasat Sport 24:
Den nyeste av Viasats sportskanaler gir mulighet til å få overblikk over alle rundens kamper samtidig, mens du blir oppdatert med mål, stillinger og resultater.

3. Viasat Sport 2 sender alle kampene:
Fotball-kanalen Viasat Sport 2 viser i løpet av uken samtlige kamper fra hver Champions League-runde i sin helhet. Hvis du går glipp av en kamp, kan du alltid se den senere på Viasat Sport 2.

Kilder: tv3.no, sport.viasat.no, sport.viasat.se, 3plus.dk, onside.dk, itv.com, skysports.com.