Real: - United vil ha Owen

Real Madrid påstår nå at Manchester United har vært i kontakt med dem for å hente Michael Owen til Old Trafford. Dette benektes imidlertid av United. Boro avsluttet med seier. Full pott for Bordeaux.

Manchester Uniteds interesse for å hente Michael Owen fra Real Madrid er nå bekreftet, i følge Sky Sports News. Madrid-klubben bekrefter også at Newcastle er interessert, og hevder at klubben fra nordøst er de som har vært mest interesserte hele tiden. Men det nye i saken er altså at Alex Ferguson & Co nå offisielt skal ha kastet seg inn i kampen om den engelske landslagsspissens signatur. Fra United-hold blir imidlertid Madrid-klubbens påstander i dag nå hardnakket benektet.

Newcastle-formann Freddy Shepherd har i alle fall bekreftet at hans klubb har tatt kontakt med Real Madrid om Michael Owen, men får nå altså konkurranse fra Manchester United. United har i motsetning til Newcastle ikke kommet med noen bekreftelse på påstandene fra Madrid, og benekter så langt det hele.

- Vi har hatt diskusjoner med Real Madrid, men vil ikke kommentere saken ytterligere, sier Shepherd på Newcastles offisielle hjemmeside.

- Newcastle er veldig interessert i Owen, og følger situasjonen nøye. De har vist mest interesse. Men det er også andre klubber som viser interesse for spilleren, inkludert Manchester United, bekrefter Real Madrids talsmann Antonio Garcia Ferreras.

Boro avsluttet med seier
Middlesbrough, som er Liverpools motstander i serieåpningen, avsluttet sine treningskamper med seier 1-0 over spanske Espanyol i helgen. Jimmy Floyd Hasselbaink scoret seiersmålet i andre omgang.

Full pott for Cheyrou og Smicer
Bordeaux med utlånte Bruno Cheyrou og frigitte Vladimir Smicer på laget står med full pott etter to serierunder i Frankrike. Begge de to tidligere Liverpool-spillerne ble tatt av banen i lagets 1-0 seier over Nancy på hjemmebane i helgen. Smicer etter 41 minutter og Cheyrou etter 79 minutter.