Reina håper på ny clean sheet

Jose Reina håper å fortsette rekken av ligakamper uten å slippe inn mål, når Liverpool er vertskap for Manchester United på søndag. Samtidig lovpriser han Jamie Carragher. - Et av mine beste resultater, sier Benitez.

Jose Reina hyller i dag Jamie Carragher som en av verdens beste forsvarsspillere, etter at han i går holdt orden på Liverpools bakre firer i store deler av oppgjøret mot Real Betis. Keeperen slår også fast at Liverpools forsvar satser på fortsatt å holde nullen i ligaen når man møter Manchester United på søndag.

Reina har som kjent fortsatt til gode å slippe inn mål i en ligakamp, etter at Liverpool har gått ubeseiret gjennom de tre første seriekampene. Spanjolen forventer imidlertid sin tøffeste test til nå, mot Manchester United. Men han har stor tro på at de rødes forsvar nok en gang skal holde stand, og peker på nevnte Carragher som en av hovedfaktorene i så måte.

- For meg er Carra en av de beste forsvarerne i verden. Han er en veldig viktig spiller for oss. Han var veldig god i går kveld, spesielt i andre omgang når Betis satte oss under sterkt press. Det eneste problemet for meg, er at jeg ikke skjønner så mye av hva han sier. Med Sami Hyypiä er det lettere, men jeg må fortsatt forbedre min kommunikasjon med forsvaret, slår Reina fast.

- Vi har bare jobbet sammen noen måneder, og vi har lagt ned mye innsats på kommunikasjonen oss i mellom. Jeg prøver å lære meg å snakke god engelsk så fort som mulig, så vi vil fortsatt bli bedre på dette området.

- Jeg er godt fornøyd med å ha holdt nullen i ligaen så langt, men jeg sier som vanlig at det viktigste er å vinne kampene. Klarer jeg å holde nullen på søndag, øker sjansen for at vi vinner kampen. Det blir tøft, ettersom Manchester United er et godt lag som vi har stor respekt for. Men vi jobber hardt på trening med tanke på defensiv organisering, og jeg synes vi fungerer bra sammen, avslutter keeperen.

- Et av mine beste resultater med Liverpool
- Dette var en av de mest imponerende seirene i min tid som Liverpool-manager, slår Rafael Benitez fast til Liverpool Daily Post i dag.

Spanjolen er høyt oppe etter 2-1 over Real Betis i sitt hjemland.

- Betis er et veldig godt lag, og veldig angrepsvillige. Det var viktig å starte gruppespillet med en seier, og å vinne borte mot et lag som vil kjempe med oss til siste slutt for å gå videre fra puljen, var utrolig viktig.

- Vi var godt organiserte, og visste hva vi måtte gjøre for å ta dem på kontringene. Vi kontrollerte kampen i første omgang, men fikk problemer etter pause.

Om Liverpools neste kamp i gruppespillet, hjemme mot Chelsea om to uker, har Liverpool-manageren følgende å si: - Jeg tenker bare på å vinne, ingenting annet.
Dette blir for en toppkamp i gruppen å regne nå, etter at Chelsea som kjent slo Anderlecht 1-0 hjemme i sin første kamp.

- Nå ønsker jeg at spillerne mine skal få ta seg inn igjen til ligakampen mot Manchester United på søndag. Når det gjelder Champions League-møtet med Chelsea, ønsker jeg selvfølgelig å vinne igjen, sier Benitez.

Juanito innrømmer han slet med Crouch
Betis sin midtstopper Gutierrez Juanito innrømmer i dag at han slet med å få tak på lange Peter Crouch på topp hos de røde. Han omtaler i dag sin motstander i rosende ordelag.

- Han er veldig vanskelig å spille mot. Vi fikk egentlig aldri tak på han, og spesielt i det første kvarteret klarte vi ikke å håndtere han. Det tror jeg folk også så i forbindelse med Liverpools scoringer. Det var virkelig synd, fordi vi måtte betale dyrt for vår dårlige start i resten av kampen. Jeg må nok innrømme at vi aldri fant ut hvordan vi skulle kontrollere Crouch, sier Juanito.