Rekord: Fire «smultringer» fra start

Aldri før har Liverpool unngått baklengsmål i alle de fire første kampene i en Premiership-sesong. Peter Crouch føler Liverpool kunne ha vunnet gårsdagens kamp.

Etter alt maset om for få scorede mål og om Wimbledon og andre middelmådigheter det blir tull å sammenligne Liverpool med, kommer Sky Sports-kommentator Martin Tylor med en gladmelding i dag:

I et svar til en leser på TV-kanalens nettsider, opplyser Tyler at dette er den første sesongen at Liverpool har unngått baklengsmål i alle de fire første kampene kampene i serien.

Den forrige rekorden, som lød på tre «smultringer» fra start, ble tangert i forrige runde da Liverpool spilte uavgjort 0-0 mot Tottenham

Før det hadde ikke Liverpool unngått baklengsmål i de tre første seriekampene siden 1982/-83-sesongen. Den gangen åpnet Liverpool med å slå West Bromwich Albion 2-0 i seriepremieren, før de spilte uavgjort 0-0 mot Birmingham 0-0 og slo Arsenal med 2-0 i tredje kamp.

I motsetning til i år endte rekka derimot med baklengsmål - tre i tallet - i den fjerde kampen for sesongen. Men det gjorde ikke all verden, for David Hodgson (2), Ian Rush og Graeme Souness sørget for at Nottingham Forest ble beseiret med 4-3.

– Det var synd for oss i Sky Sports at den fjerde kampen denne sesongen ikke endte på samme måte, kommenterer Tyler.

– Vi fortjente seier mest
Peter Crouch mener at om noen fortjente å vinne gårsdagens batalje på Anfield, så var det Liverpool.

– Utfallet var litt skuffende, for på hjemmebane går vi alltid for å vinne, sier Crouch, som spilte 79 minutter før han ble byttet ut.

– Vi følte at vi kunne ha vunnet, men i det minste så tapte vi ikke, tillegger den store spissen.