Reservene tapte

Djimi Traore spilte en omgang da reservelaget tapte 0-2 mot Wolves. John Welsh scoret for England U21. Anthony Le Tallec spilte ikke. Steve Finnan hvilt for et seirende Irland.

Svakt av reservene

Liverpools tapte 0-2 hjemme mot Wolverhampton, i en svak forestilling i Wrexham.  Spesielt i 1.omgang fikk man lite til mot et fysisk sterkt bortelag, og et skudd en meter utenfor fra Ryan Wilkie var den eneste sjansen å notere.  Cooper ga Wolves ledelsen etter 37 minutter.

De røde var noe bedre etter pause, og skudd fra Darren Potter og Ryan Wilkie sørget for at gjestenes keeper hadde en del å henge fingrene i.  Wilkie hadde også et forsøk like utenfor.  I Liverpools beste periode økte Wolves til 2-0 etter en corner, noe som punkterte kampen.

Unge James Smith gjorde en ny bra kamp som midtstopper, David Mannix var jevnt over solid på midtbanen, mens Paul Harrison hadde flere bra redninger.  Djimi Traore gjorde det også helt greit i den ene omgangen han spilte, hvor han hadde lite utfordringer defensivt og kom på et par fine forseringer offensivt.  Djimi er nok med i førstelagstroppen mot Bolton.  For øvrig var det lite å skrive hjem om.

Welshie gjorde 1-0

John Welsh spilte hele kampen da England U21 vant 2-0 hjemme mot Aserbajdsjan.  Welsh scoret åpningsmålet etter 27 minutter, og kan være en aktuell kandidat til en skaderammet førstelagstropp mot Bolton.  Scott Carson spilte også hele kampen.

Le Tallec spilte ikke

Anthony Le Tallec var ikke på banen da Frankrike U21 tapte 2-3 borte mot Israel.  Anthony ble før kampen betegnet som ”svært tvilsomt” etter å ha blitt skadet i fredagens ungdomslandskamp.

Finnan på benken

Steve Finnan ble sittende på benken i hele kampen da Irland i kveld slo Kina med 1-0 i en privatlandskamp.