Riise full av selvtillit

John Arne Riise er stinn av selvtillit før kampene mot CSKA Sofia. Sunnmøringen tror at de røde vil komme helskinnet til gruppespillet.

John Arne Riise sier at Liverpools tropp strutter av selvtillit før kveldens kamp i Sofia.

- Vi vet mye om CSKA Sofia, og vi vet at de har et sterkt lag. Et godt lag. Så det blir tøft, men vi har spilt oss til mye selvtillit i sommer, og vi tror vi kan score mål her i Bulgaria og vinne kampen, slår Riise fast.

- Vi er trolig favoritter til å avansere, men vi må uansett vinne kampene først. Jeg tror ikke det gjør så mye fra eller til om den andre kampen går på Anfield, selv om det alltid er kjekt å avslutte et slikt dobbeltoppgjør foran våre egne supportere, legger han til.

- Vi håper å få med oss et godt resultat hjem til Anfield, og avslutte jobben der. Det blir to tøffe kamper, men vi har god tro på at vi skal komme videre i turneringen. Vi har spilt noen viktige kamper i sommer, og vi har gjort mange mål og også holdt nullen noen ganger. Slikt gjør underverker for selvtilliten.

- Det beste er at vi scorer så mange mål. Det hjelper også at flere spillere scorer, og Steven Gerrard har jo gjort mange mål så langt, så alt ser bra ut for oss, avslutter Riise.