Riise hyller fansen

Riise beskriver Liverpool-fansen som verdens beste. Rush fortsatt i Chester. Mourinho slapp med advarsel.

I et intervju med liverpoolfc.tv forteller John Arne Riise at Liverpool har de beste supporterne i verden, og seiersjubelen etter nordmannens scoring i det første spilleminuttet ble målt til det høyeste i verden.

- Vi vet at de kan være høylydte, fordi vi vet at de er de beste supporterne i verden. Selv på 1-3 stoppet de ikke å synge, hyle og skrike. På 2-3 var de bare fantatiske. Etter kampen prøvde vi å klappe tilbake, men det var så vanskelig fordi vi var så skuffet. De var bare utrolige, selv da vi kom hjem og igjen denne uke kommer de til oss og tar oss i hånda og sier bra gjort. Det betyr mye for spillerne. Det er ingen tvil om at våre supportere er verdens beste.

 

Forvirring rundt Rush

Det ble meldt i går at Ian Rush og hans assistent Mark Aizlewood ville fratre sine stillinger i Chester City etter en rekke uoverenskomster med formann Stephen Vaughan. Duoen nektet å godta den økonomiske kompensasjonen de ble tilbudt etter samråd med sine rådgivere. Vaughan kommenterte saken på følgende måte:

- Jeg tilbød Mr. Rush og Mr. Aizlewood et økonomisk tilbud så de kunne forlate klubben med verdighet, og vi ville da komme til enighet om en felles uttalelse om deres avgang. Mr. Aizlewood var muntlig enig om dette, men de diskuterte dette med sine advokater. Etter det ombestemte de seg, noe som var skuffende. En mulighet for meg er å gi dem sparken. Jeg har ikke gjort det med tanke på de økonomisk følgene det ville ha for klubben. Derfor er de teknisk sett fortsatt ansatt i Chester City Football Club. Hvis affæren ikke er fullført før helgen, så vil de fremdeles ha ansvaret for laget i hjemmekampen mot Southend på lørdag.

 

Mourinho slapp med advarsel

Chelsea-manager Jose Mourinho slipper med en advarsel for sin gest til Liverpool-fansen i søndagens ligacupfinale. Da Chelsea utlignet til 1-1 med et selvmål av Steven Gerrard, gjorde Mourinho en hysje-gest mot Liverpool-fansen. En politimann fikk ham bortvist fra tribunen fordi gesten hisset opp stemningen blant de rødklede på tribunen. Det kunne ført til en disiplinærstraff fra FA, men slik gikk det ikke.

- Vi kommer ikke til å forfølge saken. Jose Mourinho har fått en påminnelse om sitt ansvar for å følge reglene for manageres oppførsel. Han blir ikke innkalt til disiplinærhøring, står det i en pressemelding fra FA. Mourinho hevder at gesten var rettet mot pressen og ikke mot den røde hærskare.