Rush råder Crouch til mer egoisme

Ian Rush mener at Peter Crouch må bli mer hensynsløs og egoistisk for å få hull på scoringsbyllen.

Liverpool-legenden Ian Rush råder i dag Peter Crouch til å bli mer egoistisk for å få en slutt på måltørken. Den game toppscoreren mener at Crouchy vil dra nytte av å være litt mer hensynsløs i ukene som kommer. Rush mener også at det er viktig at den lange spissen bevarer troen på seg selv.

- Han mangler selvtillit nå, og trenger et mål. Han må bare være grådig og egoistisk for at det skal ordne seg, uttaler Rush til BBC sitt nettsted.

- Han må bare fortelle seg selv at han er en god spiller og at han kommer til å score mål. Det handler nå mye om å være mentalt sterk. Så snart han får sin første nettkjenning, vil resten gå av seg selv. Han er den samme spillerens om i fjor, da han gjorde en rekke mål.

- Tidlig i min Liverpool-karriere var jeg likedan, og tenkte at så lenge laget vant var det greit. Men Bob Paisley tok meg inn på kontoret og fortalte meg at jeg måtte bli mer egoistisk. Jeg sa at jeg trodde at Liverpool baserte seg på lagspill, og han sa at jeg måtte begynne å score mål. Han forklarte meg at det var jobben min å score mål.

Peter Crouch har nå spilt til sammen 19 kamper for klubb- og landslag siden sesongstart, uten å ha fått nettkjenning.