Rushie: - Hent tilbake Michael

Ian Rush sier i dag at Liverpool bør gjøre bruk at sin opsjon på Owen dersom spissen signaliserer at han er aktuell for en retur til engelsk fotball igjen til sommeren.

I sin personlige spalte i dagens utgave av Echo skriver manageren til Chester City at Liverpool ikke bør sitte på gjerdet dersom Michael Owen finner ut at han vil hjem igjen. – Slik som jeg kjenner Michael, vet jeg at han ideelt sett ønsker å bli lengre i Madrid, men at det samtidig avhenger av hvor mye spilletid han får. Han fortjener å spille mer enn det han gjør, spesielt når man ser på scoringsstatistikken hans, uttaler spillere som selv returnerte til Anfield etter kun et år i utlandet.

 

Rush trivdes aldri spesielt godt i Torino da han gikk til Juventus. 14 ligamål på en sesong var ikke dårlig blant klubber som la nesten all sin ære i et godt organisert forsvarsspill. – Jeg hadde muligheten til å forsette i Juve, sier den tidligere toppscoreren på Anfield videre, men jeg trivdes bedre i Liverpool enn jeg gjorde i Italia. Rush sier videre at han kunne velge mellom klubber som Manchester United, Roma, Bayern Munchen og Glasgow Rangers da han returnerte. Den gang var imidlertid Liverpool fortsatt toppklubben i England, og valget var derfor lett.

 

Rush tror Benitez må snakke godt for seg for eventuelt å overbevise Owen om at Liverpool er rette klubben for ham nå. Uten kvalifiseringspill for Champions League vil det automatisk være vanskelig å tiltrekke seg den type spillere.