Sami støtter angripere

Sami Hyypiä mener det bare er et tidspørsmål før Cissé, Crouch og Morientes begynner å score. West Hams manager ikke redd for å møte et såret Liverpool. Dommer mot West Ham.

Hyypiä optimistisk om måltørke
Mye fokus er rettet mot Liverpools angripere og deres måltørke denne sesongen.  To scoringer på dødball fra Djibril Cissé er alt lagets spisser kan se tilbake på etter åtte ligakamper.  Sami Hyypiä mener at Djibril Cissé, Peter Crouch og Fernando Morientes er gode nok, men at det er viktig at man nå er positive og støtter opp om de lengst fremme.

- Vi har ikke spilt i nærheten av vårt beste, men det er likevel oppmuntrende av vi skaper sjanser, slår den store finnen fast.

- Alt handler om selvtillit, ikke minst for angripere, og forhåpentligvis vil de score en del mål i de nærmeste kampene.

- Det har vært mye snakk i avisene om at Djibril skal ha ønsket seg vekk, men jeg er sikker på at han nå har mer tro på seg selv og vil vise at han kan score mange mål for oss.

- Det samme gjelder for Peter Crouch.  Han er en god spiller og har gjort det bra for oss.  Jeg har spilt mot ham så jeg vet hvor vanskelig han kan være å håndtere.  Vi vet han kan score, men han har også andre kvaliteter.  Han er god i lufta og til å være så stor er han også bra på bakken.  La ham få noen mål og han vil gjøre det veldig godt for oss.

- Siden er det Fernando Morientes som er på vei tilbake fra skade.  Han må få tilbake selvtilliten etter å ha vært ute en stund og en kan allerede se at han kommer i de riktige posisjonene.  Han har hatt noen sjanser som han normalt scorer på men det å ha vært skadet påvirker din form.  Fernando er en meget god spiller som viser på trening at han fortsatt kan score slik han har gjort det i Spania og Frankrike.  Han vil komme.  Det som er viktig nå er at alle støtter opp om hverandre.

- Dette er et lagspill og det er ikke bare angriperne som har ansvaret for at det blir scoret mål.  Alle på laget må gjøre sin del.


- Møter et såret dyr
Overraskende for mange ligger nyopprykkede West Ham foran Liverpool på tabellen i Premier League.  Laget fra Londons østkant har også vist å kunne bite fra seg på bortebane med fem poeng på fire kamper og med 4-4 i målforskjell.  Nå går imidlertid West Ham til en kamp de tradisjonelt får lite ut av, og manager Alan Pardew er både optimistisk og ydmyk på samme tid i forhold til hva som venter dem:

- De to siste resultatene til Liverpool vil ha såret deres stolthet.  Dette er noe de ønsker å rette på og kanskje vil de være enda mer motivert til denne kampen enn vanlig.  All respekt for hva Fulham og Crystal Palace gjorde sist uke, men vår oppgave er enda litt større.  Vi møter Liverpool hjemme og med en frisk Steven Gerrard.

- De vil være som et såret dyr men vi vil også se fram til muligheten av å spille på Anfield.  De fleste av disse guttene har ikke spilt der og det er en fantastisk scene.

- Taktisk vil vi gjøre små forandringer til hver kamp, men grunnfilosofien vil fortsatt være den samme.  Ikke kom bakpå og hele tiden være klare til å gå fremover.  Vi ser på deres 11 spillere, og denne gangen vil de tilfeldigvis være kledd i helrødt.  Vi ser bare frem til å teste vår styrke mot deres.  Den kraften og farten som vi har i laget gjør oss til en trussel på utebane.

- Dersom vi skulle vinne mot Liverpool vil det være sesongens beste resultat, uten tvil.  Dette er en stor utfordring for oss og noe vi ser fram til.  Det er en vanskelig plass å komme til med måten som Liverpool bygger sitt spill på.  De er gode til å holde på ballen og når de glimter til må du virkelig være på tå hev.

- Det vil være perioder i kampen hvor de vil presse oss og det vil være de viktige periodene for oss.


Uriah Rennie dømmer
Dommer i kampen mellom Liverpool og West Ham vil være Uriah Rennie.