Schalke gir opp Baros

Schalke 04 har trukket seg fra videre forhandlinger med Liverpool om Milan Baros, etter at de røde gjorde det helt klart at et utlån var uaktuelt. Celta hevder Nunez er i boks.

Det går fort unna i svingene i transfer-sagaen rundt Milan Baros. Nå melder nettstedet til Sky Sports at Schalke skal ha trukket seg ut av kampen om tsjekkeren, etter at Liverpool skal ha gjort det helt klart for tyskerne at noen låneavtale ikke kommer på tale. Aston Villa og West Ham skal imidlertid fortsatt være interesserte i å knytte til seg toppscoreren fra siste EM.

- Liverpool ønsker kun å selge spilleren, og er ikke interessert i å låne han ut, kunne Schalkes daglige leder Rudi Assauer slå fast til klubbens webside etter en telefonkonferanse med Liverpools representanter i dag.

- Vi har ikke råd til de £7M som Liverpool forlanger. Det er umulig. Derfor kommer ikke Milan Baros til å bli Schalke-spiller, bekrefter han.

Celta hevder Nunez skrev under fredag
Celta Vigo hevder at Antonio Nunez skrev under på en treårskontrakt med dem på fredag. Liverpool har imidlertid ennå til gode å bekrefte overgangen for høyrevingen.

- Nunez-avtalen ble fullført sist fredag, uttaler Celta-talsmann Eugenio Gonzales i dag.