Schalke vil hente Baros på lån

Schalke klarer trolig ikke å betale det Liverpool forlanger for Milan Baros, og ønsker derfor å hente spissen på et års lån med opsjon på kjøp. Dette er trolig uaktuelt for de røde. Nye Owen-rykter.

I går avslørte Schalke-trener Ralf Rangnick at hans klubb har blitt enige med Milan Baros om tsjekkerens personlige betingelser, med tanke på en overgang til Bundesligaklubben. I dag avslører Schalkes daglige leder, Rudi Assauer, at man ønsker å låne spissen fra Liverpool med opsjon på å kjøpe spilleren neste sommer.

- Vi ønsker å låne Baros den kommende sesongen, og samtidig ha mulighet for å kjøpe han sommeren 2006. Det vil være Schalkes største transferkupp noensinne om vi får til dette, sier Assauer til Bild am Sonntag.

Det er imidlertid lite trolig at Liverpool vil være interessert i å låne ut 23-åringen. Rafael Benitez ønsker som kjent å styrke stallen med en høyrekant og en midtstopper i løpet av den neste uka, og trenger trolig penger til dette. De røde har som kjent satt en prislapp på £7M på Baros.

Nye Owen-rykter
Michael Owens fremtid i Real Madrid er igjen gjenstand for masse spekulasjoner i mediene, etter at Madrid-klubben handlet inn Julio Baptista og Robinho denne uken. De to brasilianske angrepsspillerne vil trolig skyve den engelske landslagsspissen enda lenger ut i kulden på Santiago Bernabeu, og kan dermed bidra til å ende Owens eventyr i Spania.

Engelsk presse skriver i dag at Manchester United leder an i kampen om å sikre seg Owen, men også Arsenal, Liverpool og Newcastle blir nevnt som mulige destinasjoner for den målhungrige spissen. Det hevdes at Real Madrid ikke lenger vil stå i veien om Owen skulle ønske en retur til England, men den kongelige klubb er trolig ikke interessert i noen utlånsavtale. Kjøpende klubb må trolig dermed punge ut med opp mot £11M.