Selvsikker Joaquin

Stjernespilleren til Real Betis sier at han vil gi engelske fans hakeslipp på tirsdag, men blir sitert på at han ikke er uvillig til å spille for Liverpool.

Høyrevingen til Real Betis, Joaquin, er lagets mest omtalte spiller og skal være i søkelyset til en rekke av de største klubbene i Europa.  Ventelig vil han ha en prislapp som er utenfor Liverpools handlebudsjett, selv om spilleren selv også har fått med seg at de røde leter etter en forsterkning på høyreflanken.  Foran tirsdagens møte i Champions League er det en selvsikker 24-åring, som samtidig medgir at han ikke ville hatt noe i mot å ha Anfield som fremtidig arbeidsplass.

- Jeg vet at Liverpool er ute etter en høyreving og jeg ville gjerne ha spilt for dem dersom de vil ha meg.  Liverpool er en enorm klubb og Benitez vet hva han vil.  Skulle han prøve å hente meg må han imidlertid bli enig om en avtale med presidenten til Betis.

- Jeg ønsker å gjøre livet til Riise vanskelig på tirsdag.  Vi vil gi både Liverpool og Chelsea litt av en hodepine i gruppe G, og jeg er sikker på at vi slår dem.  Engelske fans har trolig ikke sett mye til meg, men de vil få se ting som gjør at de får hakeslipp.

- Hva jeg vil trives best med er å gjøre Liverpool fortumlet med mine forseringer, og å sende dem hjem med tap.